Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Anežko, je vidět, že tehdy chyběla teoretická- sexuální příprava vě školách , a názorná - na obrazovkách. Dnešní mladí jsou dobře poučeni. :-):-/

0 0
možnosti
Foto

Pane Mildo, neidealizovala jsem, chtěla jsem jen přiblížit dobu, ve které jsme žili. Ten příběh je pravdivý. Nelíbilo se nám to a koukali jsme přes plot - přitahovalo nás to. Teď je to jiné - i když se mi někdy zdá,  že u nás vždycky ode zdi - ke zdi...  Poslední dobou se ale  situace lepší. Toť vše. R^;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Boháčku, nelitujte a koukněte se kolem. Českých děvčat "krev a mlíko" je všude kolem... A nejsou všechna silokonovaná... :-)

0 0
možnosti
IM

I33v63o 97M87i35l16d46a

7. 11. 2014 8:22

áááchchjóóó, za vlády pezpohlavních individují bylo tááák fááájn..! nahota byla zakázána a za porno bylo prohlášeno to dílko, kde byla vidět obě ňadra. zato jsme se denně museli dívat na to, jak se dva dědci náruživě líbají u letadla, nebo koukat na soutěžící v "zpívá celá rodina", která, ač ještě ne čtyřicetiletá má vzhled a oděv dnešní sedmdesátileté,  stydlivě šeptá panu Dvořákovi do ouška, že v práci šije prádlo.

nezastávám se masakrů v přímém přenose ani těch, co jsou vždy exkluzívně u toho. je to nechutné. nebudu si ale kvůli tomu idealizovat dobu minulou.

jo, a to kukátko s nahýma babama jsme měli taky a přitom jsem neznal nikoho co by znal někoho, co by jezdil na služebky na západ...

0 0
možnosti
Foto

Jsem se nechal nachytat a přišel jsem se na ty pěkné ženské podívat :)) 

Ale při čtení jsem se také bavil ;)

0 0
možnosti
Foto

Pane Stefano, raději se tam dívat nebudu. Ošklivost a cynismus ráda nemám. Náš svět zhrubl - a s ním i my, občané... Kdepak se poděl úsměvný a inteligentní humor jana Wericha? Teď všechno natvrdo. média se v tom často trumfují.  A když jim někdy nastaví zrcadlo,  je napadán... Těch mladých lidí, co ztratili ideály a stali se z nich cynici, je mi líto.  Naštěstí  - všichni nejsou stejní.... Hezký den. :-)

1 0
možnosti
SS

Mila Mirko. Buďme vděčni za časy, kdy to "nejhorsi" co mohli děcka vidět byla nahaté slečna. Dnes chodí nezletili na weby jako tento: http://www.navratdoreality.com/

To omezení věku je tam jen pro srandu. Pod každým videem nebo fotogalerkou jsou komentare. A počítadla shlednuti. A nikoli ve stovkách. Ale varuji předem, není to ani hezká podívaná, ani počteni, když uvážíme ze drtivá většina pisatelu má pod 15. Tolik cynismu se hned tak nevidí. Kde se stala chyba, ptam se?

2 0
možnosti
PJ

za totality byly pěkný kalendáře od tehdejších "pézetóček", PZO (podnik zahraničního obchodu) či přímo od našich exportujících výrobců (odvětví: bižuterie, punčochy, textil, ba i auta a stroje), na kterých nikdy nechyběly spoře či vůbec oděné modelky (a bylo jich sotva 10, tak se často opakovaly), no a ty modelky měly ještě základní poklad - bobříka! :-P;-)

2 0
možnosti
Foto

To určitě, pane Janso... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Vypadám tam sice  jako prudérní osoba, tou ale nejsem, a nikdy jsem nebyla, jenom jsem tenkrát tušila průšvih... Což se také stalo. :-/  Díky za reakci)!!

2 0
možnosti
Foto

Mirko, pěkná, úsměvná vzpomínka:-). Něco takového taky pamatuju. A před dětmi se neuchrání nic8-o, jsou zvídavé a krásně bezprostředníR^

4 0
možnosti
AJŘ

Jó, to my jsme se ségrou našly za prádlem, kdy maminka dělala dvanáctky v domově důchodců, našly příručku pro porodní asistentky. To bylo počteníčko. Jen jsem jaksi nepochopila, odkud se vezme ta spermie, aby oplodnila. To tam nebylo. Tak jsem zkoumala na vlastní pěst a vdávala se v sedmnácti:-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 19,98
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik