Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Tomáš Bobek

1. 2. 2009 23:55
Už jste viděl podobný scénář někde jinde?

Jestli ano, pak prosím dejte informaci kde. Pokud ne, tak proč si myslíte, že by se měl vůbec realizovat, na základě čeho jste to sestavil?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

1. 2. 2009 20:53
.

Podobnou dystopii tady publikoval (ale nedokoncil) bloger Ivo Vasicek, viz rubriky ktere maji v nazvu 2084:

http://vasicek.blog.idnes.cz/

A poznamecka: v dobe kdy propukne obcanska valka s islamisty tady bude uz zapadni Evropa davno lehla popelem. My mame to stesti v nestesti ze komuniste tady zpozdili vsechno tak o jednu generaci.

0 0
možnosti
VD

všd

19. 12. 2009 20:59
Re: .

Ne komunisté, na těch to až tolik nezávisí. Spíš celkově geografické podmínky, i bez komunistů. Každopádně sem se spíš budou stahovat lidé ze západní Evropy a z Řecka. Ale i v západní Evropě to nebude jednolitá islamizace, to možná ve Francii, Španělsku a francouzsky mluvící části Belgie. V Nizozemsku bude občanská válka, stejně jako v Německu, do které se připojí uprchlíci ze Sýrií anektovaného Izraele. Hranice Eurábie budou na Rýně, Dunaji a Sávě, naopak z Itálie, Mnichova a Berlína budou buď všichni nebo alespoň ti nepřizpůsobiví muslimové odejiti.

Pozitivum to bude mít pro Němce, sice ztratí oblasti za Rýnem, ale budou moci realizovat EU bez Francie a Británie, tedy Mitteleurope, i když z poloviny slovanskou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1204x
neuveritelny idealista, jenz po nastaveni zrcadla realu je zoufale skepticky

Seznam rubrik