Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

3ska

3. 6. 2009 4:36
peter costello

peter costello toho rekl na adresu islamskych pristehovalcu mnoho, to co jste zde uvedl vy je hoax. overujte zdroje.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

3. 6. 2009 1:19
Prima - dobrá myšlenka...

...tak začněme být stejně křesťany jako jsou oni muslimy. A také Evropany, jako jsou oni Araby. A také Čechy, Brity, Italy, .. jako jsou oni Alžířani, Marokánci, Palestinci... Jim na našem území v jejich víře a arabství nepomáhá žádné ministerstvo kultury nebo jiná státní mašinerie, a přesto si svou identitu uchovávají. A expandují, i do nevlídného prostředí. My toto všechno na své straně máme a nevíme pořádně, kdo jsme (vzato podle reálných činů, ne velkohubých hospodských řečí). Burcujte, pane Pánku, evropany, aby byli Evropany, pak se imigrace bát nemusí. Pokud jsou ale zpohodlnělou pasívní masou bez jakéhokoliv aktivního občanského zájmu (jak je i Vy popisujete ve své reportáži z Glasgow), pak je žádný politik či zákon neochrání...

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 6. 2009 1:07
Hamás se nikam neroztahuje,

bojuje ve své vlasti proti okupantům. A jaký režim si muslimové (nebo Australani) doma vytvoří, do toho jim ostatní nemají co mluvit.

Navíc, proč si evropani a další natahali k sobě tolik muslimů, když je teď chtějí asimilovat? 

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

3. 6. 2009 8:21
Re: Hamás se nikam neroztahuje,

K posledni vete: Evropane jsou ti posledni kteri by si do svych zemi tahali kulturne nekompatibilni cizince. Importovala jim je tam koalice multikulti politiku a otrokarskych firem ktere je jedno ze dlouhodobym vysledkem bude pouze kriminalita a nasili.

0 0
možnosti
MP

Vrah

3. 6. 2009 0:25
Karma

Karma na vaši hlavu.

Pro příště jen prosím – vynechává vám interpunkce, v čehož důsledku se text hůř čte a kdyby chyběla zcela, článek bych nečetl – zkuste na to myslet; díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1204x
neuveritelny idealista, jenz po nastaveni zrcadla realu je zoufale skepticky

Seznam rubrik