Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

corydoras

16. 3. 2009 21:45
Noch einmal dietni kola

dietni kola obsahuje kyselinu fosforečnou, arabskou gumu, kiselinu citronovou a sorbit nebo podobne umele sladidlo. Umele sladidla muzou mimo jine zpusobovat deprese, paranoiu a psychicke poruchu. tak mozna proto...

0 0
možnosti

corydoras

16. 3. 2009 21:54
Re: Noch einmal dietni kola

jo este k ty chemii v kole, docela me dostava reklama na kolu s tim debilnim panakem co snupal v podpaluby aby to nacpal do koly. Prej umele prisady nikdy nemela a mit nebude.

0 0
možnosti

Arth-

1. 3. 2009 15:15
Jo - a mimochodem!

Víte, že CocaCola Light má prokazatelně návykouvý účinky? Nejde o tu colu... ale o to, čím ji sladěj...

Pijte normální a máte pokoj. Jasně, je v ním o něco víc cukru... ale když přidáte přiměřené množství zdravého pohyby, tak výsledek bude optimální!

0 0
možnosti

Arth-

1. 3. 2009 15:12
ČTu i tu diskuzi tady...

a zjišťuji, že vlastně není co dodat.

Ano, nejcennější je na tom ten poctivej závěr...  ;-)

To přece bylo jasný, že se do toho nedokážete "vžít"! Já jsem to chápal tak, že to chcete vyzkoušet...  a to jste vyzkoušela.

To je jako když - teď nevím kdo - jezdil po Praze v invalidním vozíku...  jasně, on z něj mohl kdykoliv slézt a kousek si ho poponést - ale to cenné byla zkušenost, že se s ním nedá vjet do tramvaje...  ne? ;-)

0 0
možnosti

tos42

27. 2. 2009 16:58
Pokani

Nejak jsem si myslel, ze to takto dopadne. Ale e prijemne, ze jste se tu takto vyzpovidala a odhalila sve slabiny... ze ste to uplne nezatloukla (i kdyz teda dva mesice jste delala mrtveho brouka). Ono se neni co divit, ze to takto dopadlo. Ale na vasi obranu musim rict zasadni vec. Vetsina lidi, kteri jsou v te socialne tizive situaci se tam nedostanou sokove, narazem (ano i takovi jsou, ale ne vsichni). Za druhe, oni nejsou vystaveni pokuseni, ze jsou vlastne bohati a musi si na neco hrat, tj. jsou usetreni teto schizofrenie. Takze - vy jste na to proste nebyla pripravena jako je clovek, kteremu "jde o zivot". Kdyby vam vazne slo o zivot, ona se vam ta psychika pudem sebezachovy srovna... a jste rada za ty rohliky :-)

0 0
možnosti

sarah123

26. 2. 2009 8:41
ach jo

takze resume: blboucka pseudointelektualka, ktera ma deprese  z toho, ze je jeji zivot zbytecny, coz asi je, zjistila, ze je skutecne blboucka a skutecne pseudointelektualka, a snazi se z toho udelat prednost. asi je to ale marne, protiargumenty nejste s to pochopit, jak je vidno z ostatnich diskusi na toto tema, mam z vas pocit, ze mate nulove socialni citeni - viz byt jen veta o tom, jak jste vybehla k bezdomovcum v hadrech za x tisic......taky to vnimam od vas jako plivnuti do tvare vsem lidem, kteri tak zit museji - a po krabici orisku svuj zivot jako mavnutim proutku zmenit nemuzou... nebylo to zajimave, ale hloupy vrtoch "smetanky" jak se rada (snad zertem, ale zacinam pochybovat,vzhledem k tomu, jak casto to zduraznujete) sama oznacujete.

0 0
možnosti

GaryDiver

26. 2. 2009 8:51
Re: ach jo

No, jenže teď jste se jako blboučká pseudointelektuálka vyprofilovala vy. Vyčítat krabici oříšků a zavádět pravidlo, že když chci mluvit s bezdomovcem, musím se převléct do smradlavých hadrů abych neurazil jejich cítění je opravdu magořina.

Paní Eva si chtěla zkusit jaké to je. Zkusila to a neuspěla. Na nic se nevymlouvá a přiznala své slabosti. To by většina z nás nedokázala.

Vy vidíte plivnutí do tváře, já jsem měl naopak pocit, že tento pokus a jeho výsledek jasně ukazuje, že lidé žijící z životního minima to mají opravdu tvrdé. Ale klidně si plivněte. Uleví se vám, ale vemte jed na to, že jen na chvíli :-)

0 0
možnosti

nyny.

25. 2. 2009 17:21
:-)

Náhodou, mně se líbí, jak jste se k tomu postavila, co všechno jste si uvědomila byla i schopná sebekritiky. Od začátku jste měla úplně jinou pozici než ti, kteří prostě jinak žít nemají možnost, ale i tak vcelku smekám. Jako mladá jsem živila rodinu ze 14 stovek, manžel studoval, bylo mimčo a dodnes nechápu, jak jsem to zvládla, i když pamatuju i na to že byl i hlad. A možná proto, že jsem to zažila, bych podobného experimentu už nebyla schopná.

0 0
možnosti

Tausret

25. 2. 2009 14:19
Tedy klobouk dolů,

já bych takovou odvahu neměla, a už vůbec ne výdrž. Jsou prostě věci, bez kterých se neobejdu - kafíčko, cigareta, knížky, kytky... Je to taková ta náplast na šedivý život, průšvihy  a nepříjemnosti. Rozhodně si zasloužíte uznání, zkusila jste a už víte, co to obnáší. Jenom doufám, že to jednoho krásného dne nebude nutnost, že se ta zatracená ve všech médiích propíraná krize na nás nepodepíše...R^

0 0
možnosti

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

25. 2. 2009 14:30
Re: Tedy klobouk dolů,

Je to tak. Také jsem ohromen tím hrdinstvím. Doufám, že Vašek Klausů 28. října nezapomene. R^:-P

0 0
možnosti

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

25. 2. 2009 13:32
No jo no

jdu si dát  lanýže, pak partičku golfu a večer koupel v šáňu. :-PR^

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

25. 2. 2009 13:42
Re: No jo no

Z vlastní zkušenosti bych to moc nedoporučovala ... jednak ty bublinky docela dost nadnáší a blbě se v tom leží a relaxuje, druhak se stejně člověk musí osprchovat sprostou vodou obyčejnou, protože to dost smrdí a lepí.... ;-)

0 0
možnosti

forfreelife

25. 2. 2009 12:45
Za odvahu a snahu nemlzit

R^

0 0
možnosti

25. 2. 2009 8:51
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Liška13

25. 2. 2009 9:19
Re: Každopádně zajímavá životní zkušenost to byla

Dobrý den, to budete mít fakt těžké, nedávno jsme s mojí drahou polovičkou prolezli celý můj šatník a ač je tvořen z nákupů v kamenných odchodech, místy i značkových, přesto jediný výrobek, který není made in china, made in taiwan, made in sri lanka, případně made in bangladesh, je moje šála made in scotland :-))))

0 0
možnosti