- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak s tou repou nevim, nevim... Nesnasim ji a zaznamenam i stopove mnozstvi stavy v cemkoliv... :-(
Můj tip na skvělou rýži: Přidejte do ní při vaření trochu rozmarýnu (může být čerstvý i sušený). Je to božská chuť. Taky dávám lněná semínka.
karmička, nikdy jsem nepochopila, co extchýně dělala při přípravě nedělního oběda od 7,30 do 12,00 při stálém šuchtání po kuchyni, já měla to samé za dvě hoďky včetně toho sledování čehokoliv..kniha, časopis... A naprostý souhlas, náhražky se poznají, margarínem počínaje, odtučněným mlékem konče ...akorát tedy ty mražené brambory mi taky nejdou do hlavy ...karmice
Klíd... copak takový bramborový hranolky chutnají sladce? Nechutnají. :-)))
Sladce chutná pouze brambora přemrzlá ve sklepě, to když je z ní taková ta nechutná bláťavost. Schválně si to zkuste. Když se prudce zmrazí v mrazáku a pak použije zmrzlá, chutná úplně normálně. Já, stará chuťosnobka, bych zkažený brambory nejedla.
:-))) Hezkej den a díky, EP
Pallotto, to bolí víc než mraženou růžičkovou kapustou do hlavy !
Buďte trošku tolerantní. Překlep se stane jedne dvě. (Mezi námi růžičková kapusta ení to pravé. Zkuste to kedlubnem Gigantem. To je to pravé ořechové.)
Našel jsem tam akorát jeden "švindlík" a to jsou polotovary, jinak vše ostatní je napvosto noumávní.
jedině se mnou.. a koupíme si ruskou Dmatrjošku.
Takový milý hebký článek,těším se na nějaký recept.Jsem taky podvodnice,manžel je starý poctivý jedlík,takže ho nechávám žít v sladké nevědomosti.Dodnes si myslí,že řízky smažím poctivě na sádle,kuře peču pod tlustou vrsvou másla a v bramborovém salátu je jen ta najsprávnější majonéza. Cha cha,nikdy stejně nic nepoznal.A já si šetřím svůj žlučníček.
Červená řepa není bez chuti a zamrazené brambory hnusně zesládnou
Čerstvá červená řepa v množství několik polévkových lžic v hrnci omáčky skutečně parádu nadělá a chuť neovlivní. Zmrazené brambory nerozmrazuju, házím je do jídel zmražené. A mám s tím fakt dobré zkušenosti. Nasládlé brambory skutečně nejsou nic moc - nejedná-li se o yam, neboli bramboru oranžovou a sladkou, mojí oblíbenou. Nepřekonatelná do pečiva.
proč vadí glutamát? Čínani ho jedí stovky let.
No jednak proto, že nejsme Číňani, druhak proto, že jeho chuť upřímně nenávidím a třeťak proto, že se jím maskuje nevalná kvalita ostatních surovin... :-)