Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wiki5.5

23. 9. 2008 19:14
a ona

neprestane a neprestane ;-D

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

23. 9. 2008 23:03
Re: a ona

Ne, nepřestane.;-D

Ještě jí to nezakázali. ;-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

23. 9. 2008 18:50
mou malou posedlosti je

ze rada ocichavam knizky cerstve vytistene... a milju jeste nerozlepene stranky. v posteli se ale daleko nedoctu... usinam.

Mym poslednim ulovkem je kniha Leo Rostena Pan Kaplan ma stale tridu rad v anglictine (Oh Kaplan! My Kaplan!). Je to vytisk ze 77 roku, vyrazena z knihovny, s jednou jedinou vypujckou a je jako nova :-). Citam ji v autobuse a casto se hihnam.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

13. 9. 2008 12:40
Vidíte, Vy čtete knihy

a slečna Inna vozí Jágrovi cukroví na Sibiř. A ti dva krásní lidé budou mít děti a Vy nic. Nestálo by na zkoušku přece jen vrátit se třeba k Andersenovi až bude komu číst?

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

9. 9. 2008 11:37
Albatros svého času..

krásně voněl. Každé přičichnutí , osahání a to, jak se člověk posvátně dobýval mezi každý kousek toho momentálního dojmu..jak chtěl ty okamžiky prodlužovat , aby nikdy neskončily..aby o probíhalo intimně, někde v ústraní...;-)R^

0 0
možnosti
PD

superpata

8. 9. 2008 9:40
:-)

Spadla brada se mi zavrela az na konci clanku, no nikdy mi to nemyslelo moc rychle.

P.S. Takhle v pondeli rano mi RSS hlasi u Pallotto 3 nove clanky, rikam si parada. Jeden ted, jeden o svaci a jeden k obedu. Pak zjistuji, ze jeden uz jsem cetl a jeden "neexistuje". No to ten tyden pekne zacina ;-) Karma

0 0
možnosti
F

flame

8. 9. 2008 8:31
Na to že pracujete

od furt do furt,máte čas na milenky?..ne,nic ve zlém,jen přátelské rýpnutíčko.

Čím to je,že jsem na ty věrné přítelkyně tak zanevřel,vždyť jsem do nich tak rád pronikal a co hůř,dokonce bych teď některé nejraději vystrnadil.Zrovna nedávno jsem něco v tom smyslu doma podotkl,že už jich je moc.No to jsem si dal,hned jsem byl přinucen vyrobit pro ně dcerce další domeček,aby v době, kdy o ně není valný zájem,měli kde spočinout,přitulit se,příběhy ve stránkách skryté nechat pozastavit.A teď jen tak doufám,že se k nim dcerka taky jednou s pokorou vrátí stejně jako Vy.

Ale co se mnou?Jak k nim nalézt cestu zpátky,nemám odvahu začít pronikat do příběhů,hledat odpovědi.Čeho se bojím,z čeho mám strach…právě z té odpovědi,která může být i krutá,či naopak,že odpovědi nenaleznu,že neporozumím,že nevydržím naslouchat nebo zůstanu v místě,kdy nebudu chtít obrátit list?Nebo,že jednou tu poslední už nedočtu?Nevím,fakt nevím a měl bych…..snad teď.

Přeji hezké dny Evo a díky.

 

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

8. 9. 2008 10:08
Re: Na to že pracujete

:-)))

No tak jednak nemáme televizi a druhak někdo mne uspat musí a třeťak já už jako dítě byla známá tím, že si ani na záchod nedojdu aniž bych s sebou neměla nějaký čtení... on se čas vždycky najde. ;-)

A s tím odfurt-dofurt  - vždycky jsou období, kdy je toho víc a kdy málo, znáte to.

Taky si ten čas najděte, nevím co Vás zajímá, ale třeba takovej Houellebecq, to je masakr, on si nebere servítky v tom, jak nahlíží na dnešní společnost a partnerský vztahy ... to se čte jedním dechem a je to vtipný a chytrý zároveň, vřele doporučuju třeba Elementární částice.

Mějte se moc hezky, EP

0 0
možnosti
F

flame

8. 9. 2008 8:04
Na to že pracujete

od furt do furt, máte čas na milenky?....ne,nic ve zlém,jen takové přátelské rýpnutíčko.

Čím to je,že jsem na ty věrné přítelkyně tak zanevřel,četl jsem přeci tak rád.Dokonce co hůř,občas si zanadávám,že je není už kam ukládat a bylo by tedy dobrý s nějakou se navždy rozloučit,no to jsem si ale nedávno touhle větou naběhl.Hned jsem byl nenápadně donucen dcerce vyrobit nový domeček pro ně,aby se měly kam uchýlit,přitulit,stránky od stálého běhání nechat odpočinou v době, kdy o ně není tak nějak valný zájem.Jen doufám,že se k nim jednou dcerka taky vrátí s pokorou stejně jako Vy.

Ale co se mnou?Jak k nim nalézt cestu zpátky,nemám odvahu začít pronikat do skrytých příběhů, hledat v nich odpovědi,co když je nenaleznu nebo naopak naleznu,...čeho se bojím....snad toho,že přečtu-li pár stránek budu znát konec?,či že mě neporozumím,naslouchat nevydržím nebo snad....že jednou přečtu úplně tu poslední?....nevím,fakt nevím a měl bych......možná teď...

Přeji hezké dny Evo a díky. 

0 0
možnosti
LU

pidla

7. 9. 2008 15:43
Skoda,

byla by to veeeliká karma, věřte , že já bych Vám je vždy vracela , taky nenávidím, když je někdo zapomene vrátit. Jo a díky, za chvilku napětí a chechtání, a nekoukla jsem se napřed nakonec!;-DR^

0 0
možnosti
A

Arth-

7. 9. 2008 14:50
:-)

Taky jsem se na chvíli chytnul!

A jsa ze starý školy jsem načisto znejistěl...  naštěstí mi to došlo dřív, než jsem stačil zdvihnout mravokárně obočí...

;-)

0 0
možnosti
E

Enaz

7. 9. 2008 13:19
Taky je mám,

ty milenky ... a ty mé se občas až moc roztahují :-). Ale můžu za to já a ne ony - to máte pravdu.

0 0
možnosti