Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Curious

20. 5. 2009 20:19
Neni to silenstvi, je to naprosto logicke

Samozrejme, ze vas clanek je logicky, ale to je naprosto vedlejsi. Politici, jako vsichni lide, jednaji pouze ve vlastnim zajmu. Jejich zajmem je udrzet se ve funkci. Za ucelem toho musi vykazat aktivitu, protoze to budi dojem ze neco pro volice delaji. Pokud ma politik volbu zda ekonomiku zruinovat a zustat ve funkci a nebo ekonomiku ozivit a o funkci prijit, je naprosto jasne a z jeho/jejiho pohledu zcela logicke, kterou variantu zvoli.

0 0
možnosti
K

kulihrach

20. 5. 2009 15:29
zeměstanci automobilek nejsou ti bohatí

Zaměstanci automobilek nejsou rozhodně Ti bohatí, co na tom vydělají spolu s navazujícími odvětvími je jich velká síla z hlediska počtu zaměstnanců. Kovoprůmysl v ČR myslím největší co do počtu zaměstnanců, takže z hlediska politického jasná volba, komu případně pomoci, ostatní mají holt smůlu.

0 0
možnosti
A

andy2000

20. 5. 2009 16:59
Re: zeměstanci automobilek nejsou ti bohatí

Tak v porovnáním s ostatními odvětvími bohatí jsou - průměrné platy na dělnických pozicích jsou v těchto automobilkách typicky vykazovány na úrovni průměrného platu v ČR.

Z politického hlediska to jasná volba není - pokud by ČSSD třeba hodlala dodržovat své představy o sociální spravedlnosti. Brát všem ostatním a dávat to do odvětví, které patřilo v minulých letech k těm úspěšnější opravdu se sociálním cítěním nemá co dělat.

0 0
možnosti