Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

D80a88v85i55d 63N34o32v83á28k

3. 12. 2012 17:03

Především je celý systém vůči nezaměstnaným velmi nepřátelský, přitom zacházení s pracujícími je v téhle zemi dost na pováženou. V USA například nezaměstnané nikdo neobtěžuje posíláním na nějaké firmy, kam by nešel pracovat ani ten Ukrajinec, nezaměstnaný prostě dostává určitou dobu podporu na účet, a nikdo ho nikam nenutí běhat. Vždyť si ti lidé výplatu podpory zaplatili v pojištění, jež by se mělo nahlížet stejně, jako každé jiné pojištění!!.Celý systém je prostě tady postaven na tendenci nezaměstnaného co nejvíc ponížit.

1 0
možnosti
VM

....tendence, "co nejvíce ponížit"!V tom máte pravdu. Když si uvědomíme, kdo zprivatizoval, případně i vytuneloval většinu bývalých n.p. a st.podniků, kdo se dostal nebo zůstal u "lizu" na klíčových místech  v úřadech a institucích, kdo si v posledních dvaceti letech zakládal stovky podezřelých a fiktivních firem (s.r.o., a.s., o.p.s., apod.) a řádně neodvádí daně či vyvádí majetek mimo ČR,....není se čemu divit.

Tito  o podporu žádat nemusejí, žijí z nakradených, ulitých a odkloněných peněz, případně z tučného odstupného či statisícových a milionových "zlatých padáků".:-/

1 0
možnosti