Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aleš Vodička

25. 9. 2010 7:19
Vrtěti psem

Připomíná mi to trochu film Vrtěti psem. otázka zůstává, zda to takto dělá údajně vláda, aby "něco" zastřela a odvedla pozornost "od něčeho", nebo zda se tak děje právě kvůli lidem, kteří "odhalují" tyto vládní úmysly. Možná je to tak, že nesváry mezi sebe zanášejí právě lidé, keří o nich píší. . .

Když prostě peníze nejsou, tak není kde brát. A když vláda říká, ušetříme tu, začne dotyčná oblast křičet. Když vláda řekne ušetříme tady, začnou křičet zase tito dotyční. komuse to prostě nelíbí, má možnost jít pracovat jinam. Obávám se však, že tak dobrou práci jako ve státním sektoru, kde se v drtivé většině nemusí a neodvádí takové vysledky jako v soukromém, takřka nikdo nesežene.

A k úsměvům policistů na Vámi popisovné demonstraci – usmívali se, protože tam byli jejich kolegové a demonstrovli za JEJICh peníze. . . kdo by se pak neusmíval. . .

Aleš

0 0
možnosti

Chytry.Levicak

23. 9. 2010 18:31
kdyby jste autorko

nepracovala ve stáním,tak by jste si asi těžko mohla dovolit 4 děti,

0 0
možnosti

deviv

23. 9. 2010 23:36
Re: kdyby jste autorko

zcela vyjímečně reaguji na Vaši nesmyslnou narážku, začala jsem pracovat v roce 1993 a za celých 14 let, než jsem odešla na mateřskou, jsem nikdy ve státním sektoru nepracovala, dělám taky v soukromém vážený pane a nenuťte mi Vaši myšlenku, že mít 4 děti je něco tak strašně nespolečenského, já je prostě mám a jsem za ně ráda, ale budiž Vám omluvou, že kdo nezažil, nepochopí ;-);-D Ivet

0 0
možnosti

kevinbb

23. 9. 2010 16:49
Mate nasi

karmu, dobre jste to napsala a presne.

Rozestvavat lidi proti sobe, to je prave ten ucel kdy se pak tem nahore dobre vladne. A bohuzel je to tak snadne, zvlaste v nasi zemi, rozestvat sousedy se sousedy, delniky z delniky, uredniky z uredniky, atd, atd.

A pritom jde o nas o vsechny i kdyz navenek to tak nevypada. Jsme zkratka ovce, at delame co delame.

Vetsina lidi nepochopi to, ze i kdyz stavkuji statni zamestnanci, zdravotnicky personal, policisti, hasici, atd., ze i kdyz navenek nemame spojeni, tak i tak patrime mezi ne a misto aby jsme se vzajemne podporili, tak je to naopak a pritom jde vpodstate o nas o vsechny s vyjimkou lidi kteri si udrzuji nekritickou a nekontrolovanou moc rozhodovani za nas.

R^

0 0
možnosti

kostižer

23. 9. 2010 15:25
Je to otevřená válka.....

....mezi odborářskými bossy a vládou. Nenasytní odborářští patvoři s komunisty a socialisty v zádech se budou  neustále snažit o demontáž legální vlády.

0 0
možnosti

kevinbb

23. 9. 2010 16:53
Re: Je to otevřená válka.....

kostizer

vubec nemate pravdu, slo a stale jde o nas o vsechny a ne o nejake odborare, to jsou kecy a demagogie kterou jim zere spousta ovci.

0 0
možnosti

Kruton

23. 9. 2010 13:34
Něco o tom štvaní

Každá stávka nebo demonstrace za ekonomické zájmy je boj o peníze jedné skupiny, které chce od jiných. Například pokud si vystávkují DP vyšší mzdy, dostanou je na úkor ostatních a to ať přímo na jízdném nebo na dotacích z daní. Ekonomika o určitém výkonu může rozdělit jen nějakou sumu peněz a pak už každého zajímá jeho vlastní kapsa. Policisté rádi zvednou daně, aby dostali svůj plat, zdravotníci rádi zvýší pojistné, aby si přilepšili. Fakticky byla úterní demonstrace demonstrací proti všem ostatním, protože odkud má stát brát peníze na platy státních zaměstnanců? Stát získává své peníze pouze od občanů! Takže když se zeptáme, zda státním zaměstnancům zachováme standard, pak musíme říct, komu ubereme. Pokud si takovou otázku nepoložíme, tak to o našem ekonomickém přehledu neukazuje nic dobrého. Jestli si někdo myslí, že vláda tiskne peníze, jak ji napadne, ale je lakomá, a proto je tu taková bída, tak je blbec!!

0 0
možnosti

kevinbb

23. 9. 2010 16:58
Re: Něco o tom štvaní

kruton

pokud by vlada zrusila par nepotrebnych ministerstvech a nepotrebne nadbytecne administrativy, tak se vsadte, ze by se dalo usetrit vic jak 50% a tim by se vubec nemusely snizovat platy a skrtat rozpocty, naopak. Jenomze to by se nehodilo do kramu senatorum, parlamentu a vlade kteri si neodreknou nic.

0 0
možnosti

escapada

23. 9. 2010 13:33
Souhlasím s vámi

Podle mě ale demonstrace nic neřeší . Pokud už byli demonstranti v budově ministerstva a nezačali z oken padat lumpové tam usazení , tak se v podstatě nic neděje . Premiér řekl , že neustoupí . Prezident zase , že tak se to nedělá . Kalousek si dal o litr kořalky víc a jede se dál . Výsledek NULA .

0 0
možnosti

kevinbb

23. 9. 2010 16:51
Re: Souhlasím s vámi

escpada

A co demonstrace v roce 89, ta taky nic nevyresila?

0 0
možnosti

vipeeer3

23. 9. 2010 13:21
Demonstrace

Z jakého důvodu se mám přidávat k těm 40 tis., když mám absolutně jiný názor a proti systému nic nemám? Jen tak si jít udělat do ulic bordel a zasmrdět?

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

23. 9. 2010 13:50
Re: Demonstrace

vás, pane Klausi ml. se ta výzva pochopitelně netýká ;-)

0 0
možnosti

bushmandd

23. 9. 2010 13:01
souhlas

R^

0 0
možnosti

akrosob

23. 9. 2010 13:09
Re: souhlas

R^

0 0
možnosti

abrakus

23. 9. 2010 12:56
ach jo ...

... a co bude dnes k večeři? :-P

Omlouvám se za malý žert ... Nemyslím si, že stojím proti nějaké skupině obyvatel, když souhlasím se snižováním mezd státním zaměstnancům ... obědvám s nimi, jezdím na vodu, chodím na pivo ... a moc se mi líbí jedna administrativní pracovnice u nás na úřadě ... :-)

0 0
možnosti

kuča

23. 9. 2010 12:50
Milá, krásná dámo!

:-) Plně s Vámi souhlasím. Společnost se rozdělila na V.I.P. (nepostižitelné) a lůzu dole, která to všechno zaplatí a samozřejmě odskáče. Dnešní zprávy. Ožralý soudce, kterého policisté bez potrestání propustitili, ODS- obecní úřad si řekl o milionový úplatek, doživotní imunita poslanců...(prohnaný a všemi mastmi mazaný Bém je za vodou i když v normálním systému by měl být za katrem). co více dodat, Kdo z blogerů ještě tento systém obhajuje? Lidé jsou buď blbí, nebo majíí krátkou paměť!!! ....a vo tom to je....;-O;-O;-O

0 0
možnosti

akrosob

23. 9. 2010 13:10
Re: Milá, krásná dámo!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.