Diskuse

Strašák D1

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

25. 11. 2010 20:04
Nečetl jsem,

nevím, o čem to je, stejně bych nesouhlasil...a tak jako vždy...klik na karmu ;-D;-DR^

0 0
možnosti
Z

zemanka01

24. 11. 2010 23:44
Jako vždy

Bezva článek a s tím heverem mi mluvíte z duše R^

0 0
možnosti
IP

deviv

24. 11. 2010 23:58
Re: Jako vždy

no já když mojí mamce řekla, že se bojím řídit, když vezu děti a ona mi odpověděla, že to chápe a já dodala, že nemám strach o ně, ale ze sebe, protože kdyby někdo opravdu vědomým zbytečným hazardem zapřičinil naší bouračku, tak jsem schopná ho praštit hevererm. A na to mi odpověděla, že to mám po tátovi, prej je stejnej, tak to bude asi jako s tou žílou na krku ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

Azgalor

24. 11. 2010 20:23
Prosím o radu

Jedu po hlavni a do dveří mi udělá díru auto, které nezastavilo na stopce. Existuje záznam kamery na kterém je vidět, jak já jedu předpisově po hlavní a do mě narazí jiné, rychle jedoucí auto. Předpokládám, že se podle mnohých přitomných jedná o pokus o vraždu a dotyčný má jít do vězení. Nebo je tam snad nějaky rozdíl o proti Lacinovi? Na záznamu je jasně vidět co auto udělalo, proč to řidič udělal nikdo neví a nikdo nikdy nezjistí, pokud to teda nepřizná. Nebo jo?

0 0
možnosti
IP

deviv

24. 11. 2010 20:48
Re: Prosím o radu

možná se budete divit, ale ve spoustě zdánlivě jasných situacích, kdy je na silnici olej, zasáhne vyšší moc, že foukne tak, že Vám do cesty přivaje bránu a vždy jste pokutován, protože jste povinen předvídat i nepředvídatelné. A nezlobte se na mě jak jsem uvedla výše, když někdo staví svoji obhajobu na tom, jak úžasnej je řidič, tak se prostě takovéhle začátečnické chyby, kdy vjede někomu do pruhu, jakoby vůbec nekoukal do zrcátek a periferně vedle sebe prostě neudělá. A jakákoliv obhajoba, že si auta popletl je jaksi lichá, takový řidič má velice jasný přehled o každém autě v jeho okolí. Nechcete mi snad tvrdit, že styl "teď mu ukážu jaký to je" na silnici neexistuje. Jen tady se to docela dost vymklo kontrole. A věřte tomu, že pokud by někdo něco podobného udělal Lacinově manželce s dítětem v autě, byl by první kdo by žádal trest za pokus o vraždu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.