Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Aninaa

13. 4. 2011 17:13
Učebnice

Učebnice Headway je naopak velice dobrá učebnice.To,že jí nerozumíte,je jen a jen vaše věc. Vám vadí jen proto,že tam nejsou česká slova.Radši by vaše dítě mělo dávat pozor ve škole a pak pro něj bude Headway hračka;-)

0 0
možnosti
IP

deviv

13. 4. 2011 20:18
Re: Učebnice

zřejmě patříte mezi ty lektory kurzů, kteří tak rádi učí na škole bez dostatečného vzdělání a praxe podle podobných sešitů, protože ti opravdoví vystudovaní učitelé cizích jazyků mají na Headway stejný názor jako já a preferují učebnice klasické, to není o dětech, ale o možnosti samostatného učiva i doma, bez placeného lektora!!!! Těžko se bude někdo seznamovat s jazykem, když tento sešit předpokládá perfektní znalost jazyka, trošku nesmysl, že.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

13. 4. 2011 12:39
Vidím...

...to stejně R^

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 4. 2011 10:36
je to v podstatě pravda,

Ale přesto bych s reálným hodnocením počkal až proběhnou první skutečné státní maturity. Jestli dopadnou vcelku organizačně dobře, a jediným problémem budou nedostatečné znalosti studentů (a třeba polovina jich propadne), pak bude čas na odbornou diskuzi o jednotných směrnicích .Já bych zdůraznil ono diskuze a odbornou. Neboli, není zcela jisté (a ani ministr Dobeš to nedeklaroval) ,že by jednotné osnovy učiva měly odpovídat jednotným požadavkům ve státních maturitách. není zcela vyloučené, v tomto Absurdistánu, že jedna skupina na MŠ bude z luftu vytvářet,průběžně a neustále měnit osnovy a ty rozesílat na školy, a jiná skupina bude podobně a zcela nezávisle z jiného luftu vytvářet,průběžně a neustále měnit požadavky na státní maturity a ty rozesílat na školy....:-)

0 0
možnosti
IP

deviv

13. 4. 2011 10:42
Re: je to v podstatě pravda,

to je bohužel pravda, neustále měnící se podmínky v průběhu hry, zcela běžné v našem Absurdistánu, mi vůbec nedošly R^:-P

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

13. 4. 2011 9:58
Ještě by mohli napodobit doktory a dávat výpověď.

To by také bylo veselé. Tolik ale hlavičky vědí, že na ně nikdo v nějakém Německu nečeká. Takže proto petice.

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

13. 4. 2011 9:57
Učitelé vědí, že se blíží čas hodnocení jejich práce.

Oni přece neučí různé věci, ale bylo na nich, JAK to děti naučí. A státní maturity jen srovnají úspěšnost učitelů a škol navzájem. Toho se učitelé bojí, jako čert kříže. Proto petice, vždyť mají vzor v policajtech. Ti dostali nového presidenta a měli by vyjít ze svých nor a něco dělat, tak jediné co je napadne je petice. Proboha, copak se peticí někdy něco vyrobilo nebo zařídilo? I to svědčí o průměrném IQ našich učitelů (a policajtů - ale o těch jsme neměli iluze, že?).

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 4. 2011 9:53
Učitelů je cca 340 tisíc.

Kolik jich podepsalo tu petici?

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.