Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

18. 10. 2010 21:53
To je děsný!

R^ a výborně napsaný!

0 0
možnosti
PK

repanak

18. 10. 2010 21:51
bohužel také bydlím v paneláku,

dokonce jsem ten byt musel při "privatizaci" koupit a do smrti se zadlužit za cca 900 tis.Kč. Dům je sice částečně rekonstruován ale je to původně ubytovna pro budovatele pražského sídliště. Přiznám se, že mi nevadí ani tak hluk vnější (letadla, tramvaje, opilci) ale vnitřní - nejvíce hudba, kterou si těžko pouštějí důchodci. Pokud jde o intimní záležitosti, tak už jsem se kolikrát v noci vzbudil po výkřiku za zdí "pojď ke mně" a chvíli jsem váhal zda ona dáma náhodou nevolá po mé blízkosti.

0 0
možnosti
IP

deviv

18. 10. 2010 22:53
Re: bohužel také bydlím v paneláku,

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
FH

Bouše

18. 10. 2010 15:12
Až bude nad vašimi hlavami bydlet kriminálník a opilec,

který ve své bytě pořádá pravidelné mejdany do pozdních nočních hodin, s nezbytným zvukovým doprovodem, počínaje mlácením dveří od WC, zurčením moči do mísy, padáním a kutálením láhví, opileckým řevem sprostonárodních písní a konče pravidelnou rvačkou kolem druhé hodiny ráno, bude vám přehnaný jekot oné nymfomanky připadat jako rajská hudba. ;-D 

0 0
možnosti
IP

deviv

18. 10. 2010 15:21
Re: Až bude nad vašimi hlavami bydlet kriminálník a opilec,

;-D tomu bohužel věřím, máme takového "supr" soused naproti, jednou jsme na lavici před naším bytem sbírali jeho bundu, podruhé jeho boty a potřetí jeho kompletně ;-D holt počkám až děti povyrostou a spát budu chodit zásadně se špunty v uších, na budíka ráno zareagují děti a ty mě určitě nenechají zaspat do práce ;-D

0 0
možnosti
J

jurneff

18. 10. 2010 14:54
Znám

Jak kouření, tak i výpary z vaření "zabijaček", takže není možné otevřít okna, souložení s výkřiky, noční stěhování nábytku, půlnoční nedobrovolné poslouchání ČR1 od sousedky vrátivší se z odpolední směny již v době našeho spánku (pomohlo vypnutí jističů na chodbě). Vrchol byl když poté, co moje "milovaná" žena  pověsila na balkon prádlo a vrátila se do pokoje, tak do míst, kde stála, spadla tabule skla a roztříštila se (soused nad námi měnil sklo v okně a vyklouzlo no....).

Tak jsme se přestěhovali do domku se zahradou a: sousedi z jedné strany zahrady žijí neustále na své zahradě, buď se opalují nebo sedí u ohně, ovšem vždy zásadně s prodlužkou na jejímž konci je puštěné komerční rádio (znám již všechny reklamy), sousedi z druhé strany naší zahrady vypouští pravidelně na svoji zahradu své tři pištící terminátory, ostatní sousedí buď sekají trávu, nebo vypalují porosty, hoblují prkna či řežou cirkulárkou.

0 0
možnosti
IP

deviv

18. 10. 2010 14:57
Re: Znám

taky už zvažuji samotu u lesa, ale nejdřív musím ochočit něco podobné medvědovi, pak tam snad bude klid :-)

0 0
možnosti
IB

isabell

18. 10. 2010 14:14
...

Jóó panelák, takových story mám tisíc a jednu, mohla bych vás jimi bavit jako Šehrezáda ;-) 

Počínaje oblibou sousedů nad námi ve vysávání plovoučky dvakrát denně a to zásadně kolem půl šesté ranní a šesté odpolední, také záliba paní nad námi v nošení pantoflíčků s podpatky je k popukání, zvláště když to působí tak, že buď neuvěřitelně roztržitá, nebo má někde náhradní motůrek.

I když, co vyrostlo jejich patero vnoučat do běhavého věku, hned bylo jasné, po kom zdědily svou hyperaktivitu. Neúnavné běhání napříč bytem od sedmé do dvanácté a od jedné do sedmé, je vlastně ještě prkotina proti vožení kočárku a ježdění na plastové motorce, nebo stavění a následné boření kostek- skvělé je na tom jen to, že se to děje jen 14. dní v měsíci. Pak dvě odjedou, aby za dalších 14. přijeli prarodiče oblažit zbylé tři...

Ovšem na hlasitý "sex" to fakt nemá, zvláť když to budí děti v pubertě :-/

0 0
možnosti
S

Smrť

18. 10. 2010 14:13
Upřímnou soustrast

Život v paneláku je peklo: 100x raději absolvuji od dubna do října štěkot psů, mrouskání koček, vrčení sekaček, jekot cirkulárky, traktory a všemožné kutilské bouchání, než se vracet k zápachu moči a cigaret na chodbách, cigaretovému dýmu v bytě (od sousedů), nočnímu opileckému vyřvávání, víkendovým technopárty, hlučné kopulaci a netolerantním sousedům, co považují za konec světa, když se z nedostatku času o pár dní zdržíte s úklidem veřejných prostor.

0 0
možnosti
IB

isabell

18. 10. 2010 14:16
Re: Upřímnou soustrast

R^

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

18. 10. 2010 13:52
LoL

R^ Hele, zrzečko, a jak víš, že sousedka orgasmus předstírá? 8-o;-D Že by zkušenost se sousedem ? 8-o;-);-D Karma je za...pobavení, zrzku, vulgární, kuřačku a slovo orgasmus ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.