Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

kovarik a jirasek ani muk

19. 1. 2011 0:19
Dáváme dvojitou karmu

za násR^R^ a taky za našeho F.Matějku!R^

Celkem 3x, prosím!

0 0
možnosti
K

kevinbb

19. 1. 2011 0:10
Karma.

R^

Jsou veci jako treba datum narozeni a misto, potom moje adresa, kolik nas bydli na stejne adrese a to je tak asi vsechno co by melo scitani obsahovat. Maximalne jeste statni status.

Ostatni informace by mely by anonymni.

Slysel jsem, ze minuly rok, nekdy v rijnu se delalo take scitani, cenzus 2010 a bylo tam vseho vsudy pet nebo sest otazek, jestli? Nevim to urcite. Museli jste vypsat cele jmeno, datum narozeni a adresu a to je myslim vsechno.

Jinak by pravdepodobne byla dalsi americka revoluce. Tohle co tady po nas chteji, tak to je prilis moc a odporuje to zakonu o osobnich datech. Myslim, ze Kanade je to obdobne.

0 0
možnosti
DM

Aretta

4. 11. 2010 23:16
...

R^

0 0
možnosti
J

jyyy

4. 11. 2010 0:48
Nóóóóó Jóóóó, tunel !

Proč si má jen Janeček vydělat na daňových poplatnících (přístroje) MILIJARDU ?

Kocourkov je super provedení !!

0 0
možnosti
D

dampfer

3. 11. 2010 22:51
Zdá se

že sčítání lidu je nutné a záslužné, nemám však zdání, jak a kdo bude zjišťovat data u utečených nebo odsouzených a utečených osob, ,dále osob, které zde žijí na černo a kdo a jak  zajistí pravost  získaných údajů. Už dnes policie kvalifikovaně odhaduje počet černých imigrantů v rozmezí 20 až 100 tisíc !! Přesně--tápají.

Mám zato, že získané údaje nebudou odpovídat realitě.

0 0
možnosti
MPR

vohorelej_ strom

3. 11. 2010 22:33
Emigranti

Jen mě tak při čtení nejen toho blogu (karma), ale také článku na idnes napadlo, jak je sčítání ošetřeno s lidmi co sice mají občanství a trvalý pobyt v ČR, ale zároveň trvale žijí v cizině? Mě osobně celé sčítání v ČR nechává chladným a věřím, že spoustu dalších lidí co z Kocourkova z jakýchkoli důvodů odešli, taky. Ale jaká bude věrohodnost tohoto sčítání, když se úřad nedozví, že mu chybí zbloudilá ovečka, která vlastní byt, domek, auto, mikrovlnku, valchu, křečka (no to asi ne..) a to všechno v ČR?

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

3. 11. 2010 21:38
Karma, zrzko :)

...a teď si zkus představit, že pokud chce jeden člověk z jednoho úřadu na dvojce obci zjistit majitele zjevného autovraku odstaveného na místní komunikaci, na kterém je platná SPZ...obrátí se písemně na úřad trojky, působící v oblasti dopravy jako orgán státní správy v pověřené působnosti...a ten nemůže nahlédnout do svého vlastního registru majitelů vozidel kvůli zákonu o ochraně osobních údajů...totéž nesmí udělat dokonce ani Policie ČR v místní okrskové působnosti z téhož důvodu ;) A Ty bys hned chtěla, aby byly poskytovány sdruženě údaje...z matriky...a on - line ? ;)  

0 0
možnosti
IP

deviv

3. 11. 2010 21:50
Re: Karma, zrzko :)

a jaký je rozdíl v tom, když veškeré moje údaje doputují na statistický úřad přímo ze státních úřadů a tím, když je pod hrozbou pokuty (podloženou zákonem) na statistický úřad pošlu já osobně, přes sčítacího komisaře, najmutého bez příslušné prověrky z řad veřejnosti? (nenalhávejme si, že nepodepíšou jen nějaké lejstro o mlčenlivosti) Kam mizí zákon o ochraně osobních údajů?;-) Já jim klidně podepíšu, že si to v rámci úřadů mohou sdělit, kor když to ušetří miliardy.

0 0
možnosti
FF

Nejsem.BezPrace.info

3. 11. 2010 21:03
Přesně vystihnuté!

Ano, celá ta sranda (k ničemu) bude stát 2,5 miliardy - Kocourkov 8-o

0 0
možnosti
RL

Lionel.r

3. 11. 2010 20:34
Naprostá zbytečnost této akce je zcela evidentní.

Ale co se týče využívání internetu a e-pošty u nás, mohu Vás uklidnit, že jsme na tom ještě dobře. Pracuji v Rakousku a tady ještě vládne byrokracie C.K. mocnářství. To množství formulářů a tabulek k vyplňování! Ale hlavně všechno na papíře. Tiskopis si můžete sice stáhnout z internetu, ale vyplněný musíte odeslat poštou nebo faxem. Vůbec, Rakušáci se dodneška bez faxu neobejdou a posílají si jím vše - např. bankovní výpisy, kopie rodných listů či vysvědčení, životopisy, různá potvrzení na všechno možné. A kdo má zrovna cestu kolem faxu na druhé straně si to může přečíst. Náš Úřad na ochranu osobních údajů by se zasebevraždil.:-/

0 0
možnosti
P

pingpong

3. 11. 2010 20:16
Žít tak B.Němcová

psala by o chytré ženě-

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.