Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Respektuji každou volbu, to je totiž základ demokracie.

Lišku jsem nějakou dobu respektoval také. Sice nejsem volič Zelených a jejich ideologie je mi vzdálená, nicméně Liška mi přišel jako férový protivník. Pak jsem viděl ten dementní plakát "Všichni Putinovi muži", přečetl si Liškův blogpost na Aktuálně, viděl s ním Miniduel na Primě, kde působil jako podomní prodavač teplé vody a nakonec si přečetl jeho twít o tom, kdo může a kdo nemůže jít do EP. A tím u mě skončil.

https://twitter.com/ondrejliska/status/469572856901545984

0 0
možnosti

Oni se po zvolení domluví a potáhnou za jeden provaz.

0 0
možnosti
PH

P84a25v84e84l 13H78o14r26á60k

24. 5. 2014 17:57

Je celkem jedno, kdo se tam dostane. Prostě každý ty platy přejeme někomu jinému. Někdo je brát bude, i kdyby se k urnám dostavilo jen procento voličů. Jediný, kdo by tam napáchal skutečné škody, jsou zelení.

3 0
možnosti
RP

Zelení jsou zodpovědní za největší tunely a řádově mnoho miliard vyvedených z kapes lidí do soukromých kapes všelijakých "obnovitelných" " oteplovacích " a dalších  baronů. Tunely na obyvatele Evropy, které sají z evropských ekonomik další finance a způsobují jejich zadlužování, odchod firem z Evropy a zvyšují nezaměstnanost jsou například šíření strachu z globálního oteplování , šíření strachu z geneticky modigikovaných rostlin, šíření strachu z jaderné energetiky anebo třeba prosazení zničení Šumavy a spousta dalších.

Podporovat je může jen hlupák a nevzdělanec v technických a přírodních vědách se zelenou ideologií vymytým mozkem.

Kam šlápne noha zeleného, tam sto let zelená tráva neroste.

4 1
možnosti
Foto

Částečným průnikem Zelených a Svobodných jsou Piráti (sociální cítění, ekologie, podpora alternativního života, ale ne nesmyslným regulacím a byrokracii), ale ty jste odsunula až za KDU-ČSL, což je strana, která je téměř úplným opakem. Ve Vašem pohledu bohužel nemohu najít žádnou logiku.

0 0
možnosti
Foto

Záleží, co sledujete, které cílovky stran jsou pro koho důležité více či méně. Ale chápu, že mnozí čtenáři pro můj výběr pochopení nenaleznou. Až jsem se lekla, když mi napsali, že zrovna tento můj blog jde na titulku ;-) Jestli jste volič Pirátů, paráda. Nemám s nimi problém, jen mi prostě až tak moc neříkají (zatím).

0 0
možnosti
MC

Myslím si, že vaše obavy v rozhodnutí jsou opravdu liché, protože ti kteří máte ve svém vědomí na druhém místě mají případné rozumné průniky s ostatnímu stranami ve svém programu zakomponovány a s nálepkou asociálním cítěním, které jim jsou ostatními kandidujícími stranami podsouvány jsou pouze čistě žárlením na jejich odpovědnost, kterou ostatní více či méně postrádají nepřirozenou tvorbou nedemokratických fondů, kryjících jejich myšlenkový deficit.

0 0
možnosti
MP

Slyšet Lišku, to je katastrofa. Větší horlivec pro EU snad neexistuje, pardon, ještě soudruh Zvorálek Všeználek.

3 0
možnosti
KD

K44a12r27e75l 75D22u49b

24. 5. 2014 9:41

Zvorálek ,...  to je na plus !  Škoda, že jde dát jen jedno.

2 0
možnosti
MP

Svobodní a zelení? jedni směřují doprava za svobodou, druzí doleva za regulace a dotace.

4 0
možnosti
Foto

Ano, i takto je lze vidět. A jak píši, na obou se mi mnohé další jejich znaky líbí. EU je divné společenství, ale fandím tomu, aby zde ubylo blbců a suchých úředníků, pak snad začne být více smysluplná. Po euru netoužím a EU potřebuje biče a rýpaly jako Svobodní, nicméně jsem voličkou Zelených. Sympatie k jejich dalším myšlenkám převažují.

0 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik