Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

permonik1

1. 11. 2012 8:16
Názor

Jako otec bych mohl říci, že možná patřím k těm zkušenějším. Mám za sebou dva porody (se stejnou manželkou :o)) Žena mě do ničeho nenutila, ale zároveň dodávala, že by byla ráda kdybych tam byl. Já to bral jako to nejmenší co pro ni mohu během porodu udělat. Nicméně souhlasím s Loui B.

1 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

1. 11. 2012 9:40
Re: Názor

Ano. Myslím si, že důležitější a pozitivnější je ta opora muže pro ženu. Přiznámse, že jsem si v těch chvílích mnohokrát říkala, že partnerova role musí být  nepříjemná a také svým způsobem náročná. Protože dívat se tak dlouho na svoji ženu, která očividně trpí, krvácí atd. s nemožností pomoci úplně a hned, je smutné a chce to pevné nervy... Ještě slýchám od některých tatínků, že krásné je pro ně finále - miminko. Ale jak jsem psala, to jsem propásla a ani partnera jsem neviděla v oněch minutách.  Tož příště;-)

0 0
možnosti
LB

Loui B.

31. 10. 2012 15:28
A no tak jo.

Otec jsem, u porodu jsem byl a klidně Vám řeknu jak jsem to z mýho pohledu prožil:

Nic moc velkýho to není. Ty správný a opravdu nezapomenutelný rodičovský okamžiky nastaly, až "parchantéro" začalo chodit. ;-)

3 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

31. 10. 2012 16:15
Re: A no tak jo.

hezký označení parchantéro.. to přidám k svištovi a šklíbákovi..

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik