Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kéž by paterčata se dočkali takové alespoň takové pomoci (nejen finanční), jako jedna nejmenovaná přepreferovaná skupina obyvatel u nás, která si mnohdy z dávek na děti vytváří výhodný byznys...!!V!;-)[>-]

1 0
možnosti
MD

Muj deda rikal "Postav dum, zasad strom a pak prived na svet syna."

8 0
možnosti
LS

Jen tak mimo soutěž - jaká je asi pravděpodobnost, že ti drobečci budou slavit "úspěchy ve škole a později na studiích a v budoucím povolání"?

3 1
možnosti
Foto

Toho se také dost obávám, s Romy jsem i pracovala a jsem realistka... Ale nepodsouvejme sebevyšší pravděpodobnost špatných vlastností někomu, kdo ještě ani není narozený. To je pointa blogu.

4 1
možnosti
JK

...a pokoj všem lidem dobré vůle :-)R^

3 4
možnosti
Foto

No že jo? Rodičům lze vzkazovat kdeco, jsou dospělí a svéprávní. Ale proč psát hnusně o ještě nenarozených dětech, to mi hlava nebere. Začnu k nim být kritická, až mi zavdají důvod - ne dříve. Předpojatost si nikdo nezaslouží.

2 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik