Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

22. 12. 2011 15:37
Každá sekta je agresivní, ochránci zvířat patří mezi nejhorš

zaklínají se právy zvířat, ale sami prakticky zlikvidovali malé české šelmičky, žijící v přírodě tím, že bez jakýchkoliv znalostí o věci vypustili do volné přírody v ČR norky z klecových chovů. Cizí biotop zlikvidoval náš původní - ale o tom se mlčí.

Právně tak si tito ochránci myslí, že člověk prakticky nemá cenu, je určen k vyhubení - ovšem vyjma jich, spravedlivých, těch se to samozřejmě netýká.

Většina těchto lidí nepracuje, nebo dělá v nějaké nevládce, která se živí raketýringem - vydírá firmy se velkochovy zvířat a ti jem raději platí, než by se nechali otravovat demonstracemi, podpalováním provozů apod.

Dva zajímavé odkazy- jeden odborný z časopisu Vesmír: http://www.vesmir.cz/clanek/lidska-prava-zviratum

a druhý o soudu v UK (tato sekta je import z UK podobně jako nesmyslný boj proti očkování - kdyby si Britové svou hloupost a nevzdělanost doma nechati ráčili...): http://www.vesmir.cz/clanek/lidska-prava-zviratum

0 0
možnosti
MK

milmil

9. 12. 2011 17:42
Jak souvisí nadpis s obsahem?

Nebo je film výsledkem organizace zastřešující ochránce zvířat?

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

5. 12. 2011 9:37
Hnusné vánoce

nebo  roky tomu nazad jsem vzal děti na procházku večerní předvánoční Vídní, jen ak na pohodu, na šálek svařáku, prostě nasávat atmosferu.  Opravdu moc pěkný umějí to tam. Akorát jsme někde v centru v pěší zoně na hlavní ulici narazili na stánek militantních ochránců zvířat,  velkoplošná projekce podobného hnusu, vedoucí heslo něco jako dejte si k večeři svého psa.....Zajímavé bylo vnucování všem kolemjdoucím, výrazná agresivita..Děti, ač už dospělé a zvyklé na lecos z toho byly fakt vykolejeni hodně.

Bylo to v prostoru, čase a provedení úplně nepatřičné, pokud tito lidé nejsou schopni respektovat ostatní lidi, nevnímají věci kolem , jsou úplně stejní , jak ti, co týrají zvýřata.

0 0
možnosti
B

by.drake

5. 12. 2011 8:39
Inteligence sama o sobě nic neznamená.

Sama jste "oddělila" člověka od zvířete s odkazem na inteligenci, na vysokou inteligenci, a to je problém. Mezi člověkem a zvířetem je rozdíl v nečem jiném, v čem? Tak k  tomu si musíte dojít sama. Snad Vám k tomu inteligence odlišující nás od zvířat dopomůže.

Btw Největší gauneři tohoto světa měli a mají vysokou inteligenci. Nebo se to jen tak říká?

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

5. 12. 2011 7:12
Od zvířat nás odlišuje vysoká inteligence. :-)

A stejně karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2863x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik