Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

pm22

7. 11. 2011 23:44
No kdyby byli lide

z majority jenom pro zabavu, co by potom cikani kradli a zceho by dostavali tak obrovske prispevky, dnes se dovidam, ze dokonce i na skolu ?

Matka  koupi svemu diteti tasku, necha si potvrdir paragon, socialka ji to proplati a ona jde tasku vratit, jako ze je nevhodna a inkasuje. Co to jako ma byt ? Mne nic zadna socialka neda.

0 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

3. 10. 2011 19:13
Děkuji za názory v diskusi,

pro ty, kteří mají obavy, že Romy neznám dost a jsem naivní. buďte klidní. Také mě dvakrát okradli a jednou nechali zmlátit. Ale o tom článek nebyl. Byl o moři peněz, které chce zas vláda vyhodit oknem.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 10. 2011 8:00
to je velmi hezké

Že jsou Romové srdečnější než my-ale nějak to konkrétně nefunguje.Že by se třeba srdečný romský táta sebral, šel, našel si práci aby mohl živit svou milovanou rodinu? Že by dohlédl aby jeho srdečně milované děti dostaly patřičné vzdělání??|Dojít si se srdečným úsměvem pro podporu na sociálu asi nestačí...:-)

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

3. 10. 2011 8:21
Re: to je velmi hezké

ti jsou tak srdeční, že když vás poplácají po zádech je jasné, že jste přišli o peněženku.

1 0
možnosti
AB

grizzly9992004

3. 10. 2011 6:36
Velmi rozumné

Velmi rozumné názory podložené zřejmě vlastní zkušeností. Takoví lidé by měli sedět na příslušných úřadech a rozhodovat a ne kancelářské a úřednické krysy s argumenty vyčtenými z lógru od kávy, případně statistické ročenky a pohledu z okna.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 10. 2011 8:03
Re: Velmi rozumné

Rozumné názory jsou na úřadech nanic-tam se člověk musí řídit předpisy a vyhláškami. Kdyby řekl Romovi že mu žádnou podporu nedá ať si najde práci, tak by z toho byl takový bengál, že by rozumný úředník letěl na hodinu..

0 0
možnosti
J

Jynx

3. 10. 2011 6:30
famfáry zní a hudba zahraje opět - TUŠ

Opět se TO děje a komedie začíná nazývejme věci pravdivě! Nehoráznou blbostí většinové společnosti . Bohužel ..podhoubí je pěstováno roky. Proč? Slouží to výhradně politikům , aby měli klid na své špinavé čachry. Lidé svůj hněv obrátí proti cikánům a aktéři se maximálně zatetelí radostí , komu že vlastně dohodili výnosný úřádek , kde se prakticky už víc ani zkazit nedá ! Sláva /

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2863x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik