Letní recept na depresi z politiky

Všude samý Kalousek, korupce, Nečas, unie, Rath, úplatky, krize, Parkanová... Nepozorujete na sobě dlouhodobé podráždění a pesimismus? A co s tím, sakriš? Myslíte, že vám od té depky někdo pomůže nebo že se situace co nevidět zlepší? Ne ne. Milí zlatí - pojďte na chvíli z toho politického a mediálního kolotoče vystoupit! Nemějte obavy, že vám něco uteče - až se vrátíte, pouť tady bude inkasovat za hlučné atrakce úplně stejně jako dřív.

Odtok svinstva z hlavyLucie Paceltová

Milí čtenáři,

zavzpomínejte na časy, kdy jste stříhali metr do vysvědčení a v hlavě už měli jen prázdninové radovánky se zmrzlinou a spálenými zády. Že to bylo fajn, nesledovat zprávy a denní tisk?! Jasně, jsme už velcí a zodpovědní. Je třeba být aktuálně informován a připraven reagovat na jakékoli změny, ať už klepšímu nebo k horšímu. Dnešní doba je rychlá a proměnlivá a váš pracovní a rodinný život jakbysmet... Ale kdy jste se naposledy věnovali svým oblíbeným koníčkům? Nemáte chuť sednout si večer s rodinou a kamarády do trávy u lesa, vytáhnout kytaru a zazpívat si? Co všechno jsme si se svým druhem či družkou plánovali kdesi na začátku... a jak málo toho proměňujeme ve skutek, i když sny nejsou zdaleka jen o penězích! Co takhle vyrazit na výlet do neznáma? Nebo naopak navštívit vám drahá a důvěrně známá místa, kde jste se kdysi ve vzácné chvíli cítili jako oslovení vyšší mocí a spojení s celým vesmírem? Tam jste sami sobě přísahali, že budete pevnými a slunce přinášejícími lidmi, tak jiní, čistší... Pamatujete si přece ještě jak to tam vonělo pryskyřicí? A na ten vítr, smutné krásné mraky, na druhy bylin, které jste tam hladili po listech...?

Tak tam utíkejte!!! Co nejdřív to půjde!!! Proč ještě marníte čas u počítače?!?

Politika a mocenské boje jsou věčné, my ne. Naše životy a vztahy jsou nejdůležitější a není to jen pouhá fráze. Přeji vám všem krásné léto a znovunalezení sebe samých.

Lucie

Autor: Lucie Barošová | pátek 29.6.2012 7:00 | karma článku: 13,79 | přečteno: 910x
  • Další články autora

Lucie Barošová

S blogováním na iDnes končím

18.5.2017 v 10:08 | Karma: 21,60

Lucie Barošová

Kdo je tu intelektuál?

3.4.2017 v 13:33 | Karma: 23,43

Lucie Barošová

O prezidentovi a jeho hanobení

15.11.2016 v 23:31 | Karma: 23,10

Lucie Barošová

Přichází 28. říjen 2016

27.10.2016 v 14:10 | Karma: 27,23