Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Mně vylučovací metodou vyšel Sobotka (i když ani ta Roithová není špatná, ale vadí mi její příliš vstřícný postoj k přijetí Eura).

0 0
možnosti
SB

Jak to míníte? Někdo duševně čistý, či někdo, kdo půjde v Havlových stopách?

Tyto dvě věci se vzájemně vylučují.

3 0
možnosti
PK

Jdete na to vylučovací metodou, cítím to podobně, jenže budu pro jednoho z těch košových, protože pokud bych volil někoho z těch rádoby mravnějších, snížím tím šanci na vítězství jednoho z těch méně nemravných z košové skupiny, kteří jak se zdá mají přece jen větší šanci uspět. Rád bych se mýlil.

0 0
možnosti
Foto

Co je to za blbost volit někoho, kdo má šanci na výhru? 8-o Tohle není TipSport a nesnažíte se trefit vítěze. Volte podle toho, kdo podle Vás bude nejlepším prezidentem.

3 0
možnosti
Foto

Milí čtenáři. 9 typů fanoušků kandidátů plus nevoliči, to je velké množství názorů, jistě zanícených názorů. Takže vás nechám diskutovat či se do mě (dle očekávání) navážet, a nebudu zasahovat. Hlavní je, že máte vlastní promyšlený názor, to se mi líbí ;-)

0 1
možnosti
PS

A co to pro Vás znamená, jít v Havlových stopách?:)

2 0
možnosti
SB

Nevím, co to znamená pro autorku, ale vím, co by to znamenalo pro republiku. Znamenalo by to jít tam, kde kdybych to nazval hovorově, bylo by to za ztrátu sta dukátů.

1 0
možnosti

Milá dámo,

na tom milém obrázku z vašich 18. let, už ta postava trochu připomíná knížete Schwarzenberga, což jistě ovlivňuje vaší volbu.

Volit ospalého dědka, který se veřejně přiznal k "drobnému úplatku", při restituci svého majetku a který prodává národní kulturní památku "Lobkovický palác" Německu, je jistě velmi rozumné a to nemluvím o schvalování církevních restitucí a dalších ujetých reforem této vlády.

Takže spíše přeji, hodně úspěchů v léčení vašimi pejsky.;-)

3 3
možnosti
LH

Kdokoli kdo chce jít v Havlových stopách je pro mne nevolitelný!!

6 1
možnosti
Foto

Kdysi jste volila topku, nedávno jste váhala mezi rozumem, "jedinou možnou pravicovou cestou" Schwarzenbergem a srdcem, Táňou F. Nijak se nevymykáte ze stáda mladých lidí, kteří by však udělali pro sebe i ostatní lépe, kdyby neztráceli čas politikou a dělali jen to, čemu rozumí, například psaní pohádek.

4 1
možnosti
Foto

Když vám bylo tolik, kolik autorce, jistě jste měla také svůj názor a vadilo vám, pokud jej někdo znevažoval, jako to děláte teď vy.

Kdosi kdysi řekl, že pokud by stáří bylo znakem moudrosti, byl by největším mudrcem dubový pařez.

2 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik