Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Národ bude mít takového prezidenta jakého si zaslouží.Bohužel,mnohokrát historií potvrzená pravda je,že se nedokáže shodnout na vlastním kandidátu a volí cizáka.Je vidět,že dost lidí se opravdu poučit nedokáže.Nemá vlastní názor,ale nechá se přesvědčit mediální masáží nebo ovlivnit tzv. osobnostmi.Zejména je to ,,cílová skupina mladých prvovoličů".Proto je tu i snaha věk voličů snižovat.

1 0
možnosti
Foto

Vítejte v Rakousko-Uhersku. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Máli člověk v hlavě vakuum, má v ní zároveň nejvíce jasno, neboť ve vakuu se nevyskytují žádné částice, které by jasnost kazily. Avšak vakuum, jako ideální stav není v přírodě dosažitelný, stejně jako není dosažitelný, alespoň doufám, pro Knížete prezidentský stolec !

6 4
možnosti
Foto

Já si nemyslím, že by autorka zasloužila takto agresivní útok za své nekonfliktní vyjádření názoru. To snad opravdu může udělat jen blbec. Ale já vás tak nenazvu, budu si třeba myslet, že jste ještě rozrušen z proběhlé volby a jen vám to uklouzlo. ;-)

5 5
možnosti
Foto

I já jsem volil knížete, navzdory výhradám, protože jde hlavně o image ven. A tady nemá konkurenci.

A pro jmenovkyni paní Černou: jakožto i občan Švédského království mohu při oslovení používat knížecího titulu. Tam tak malicherní nejsou.

5 4
možnosti
JP

Jistější to má bohužel Zeman - ČSSD, KSČM..., ale jdu volit Karla, šance tu je!

6 5
možnosti
Foto

Nevím, ale u nás půjdou všichni volit proti Schwarzenbergovi. I ti, kteří v prvním kole volit nebyli anebo volili někoho dalšího ze zbývajících sedmi. Hodně lidí Zemana nemusí, ale budou ho volit, protože Schwarzenberga na trůně nechtějí.

11 5
možnosti
HM

všichni znamená proti Karlovi málo ..

4 5
možnosti
JAN

Mr. LEVICE, navíc se Šloufem, Lukoil-em a spol., je nutno gentleman´s-ky dorazit !  Držím palce Karlovi palce, byla by to pecka !

11 11
možnosti
Foto

Konečně rozumný přístup!!! R^

Dal bych vám KARMU, kdyby to šlo.

7 8
možnosti
Foto

Také si myslím, že to má KS v kapse. Rozhodně však nedojde k žádné změně, ale naopak k zakonzervování stavu. Zemana by se politici báli, Schwarzenberg pro ně naopak znamená pohodičku. Udělají, co bude v jejich silách, aby zvítězil Kníže.

11 3
možnosti
Foto

Víte, vy i ostatní lidičkové, pořád zmiňujete politiky, ONI někoho vyřadili, ONI někoho nemají rádi, ONI se někoho bojí. Copak skutečně nevnímáte realitu? To si opravdu myslíte, že vrcholní politici mluví sami za sebe, říkají vlastní názory, ale hlavně - že dělají to, co sami chtějí (tedy alespoň drtivá část z nich)? To si opravdu myslíte? Kde to žijete?

2 6
možnosti
Foto

Nic si nedělejte z posměváčků. Vás přístup se mi líbí, sám jsem uvažoval úplně stejně, avšak "dáma" pro mne nebyla volitelná právě pro své spíše "naivní" postoje a náhledy na realitu.

Jistotu volby tak silně nevidím, určitě budeme svědky abnormální "masáže" te Zemanova tábora.

Ale líbilo se mi, jak jste to s nadhledem, lidsky a spíše s úsměvem popsala.

Dík a karma.

7 5
možnosti
Foto

Hmm, karma od pana Machačka, to mě nepřekvapuje...

6 6
možnosti
Foto

Díky Pozitivní evoluci konečně chápu, co znamená věta typu: Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly... Takže děkuji...V

6 7
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik