Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

ruraren

21. 2. 2011 18:24
Lucko

A což teprve až sem dáš nějaký svůj obrázek.... to budou koukat. Přeji hodně štěstí. A klid.

Karma. Pokračuj.:-)

0 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

25. 2. 2011 12:37
Re: Lucko

Děkuji. Na obrázkový příspěvek se v dohledné době chystám také... Lucie

0 0
možnosti
A

amigos

21. 2. 2011 13:26
Mně se článek líbí,

a souhlasím s ním. Myslím si nicméně, že se takový popis a rozdělení netýkají jen blogerů, ale vůbec všech lidí, resp. všech sdělení, která si lze přečíst či poslechnout. Ostatně obojí má svá omezení: Lidé, kteří neustále píší a čerpají převážně z internetu, stejně jako lidé, kteří nepíší nic a maximálně čerpají ze svého "reálného" života.

0 0
možnosti
KS

kasty

21. 2. 2011 11:54
hezky napsáno

Z Vaší strany opravdu hezký úvod do své vlatní blogerské tvorby a z té mojí karma pro Vás. Přeji hezké pocity z dávání se všanc. :-)

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

21. 2. 2011 8:56
pěkná fotka

A k čemu zásadnímu jste tedy dospěla svojí analýzou, jaká je pointa článku?

0 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

21. 2. 2011 11:38
Re: pěkná fotka

 Vidíte - máte pravdu. Nesdělená pointa je taková, že blog je se všemi svými klady i zápory skvělý trenažer. Nejen, že rozšiřuje obzory o aktuálním dění, ale také ukazuje, jaká sdělení nejvíce zaujmou, jaká jsou přijímána nejlépe atd. Chci se tady naučit psát co nejlépe, což je tak, že můj text povede ke konkrétnímu pozitivnímu výsledku. Najdu zde mnoho vzorů i odstrašujících příkladů a také budu mít okamžité zpětné vazby, což jinde, než zde, nenajdu. Rýpalistů se nebojím, je mi 32 let a pár kritických situací, nespravedlností a kauz mám za sebou.

Svoji vylepšenou úroveň komunikace následně využiji ve své činnosti. Stýkám se často s postiženými lidmi nebo se skupinami, které mají úžasné zájmy - řemeslníci, ochránci přírody, terapeuti, sběratelé. O mnoha těchto lidech (postižených i snílcích)  společnost mnoho neví, což  je škoda. Takže o nich dělám programy pro děti i dospělé, píšu, apod.

 Více Vám zatím nepovím - začínám a jsem omezená počtem příspěvků.

0 0
možnosti

oldiess

21. 2. 2011 8:03
Tak jste to těm neomylným opravdu nandala.

Neomylně;-D

0 0
možnosti