Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak už jsem několikrát psal - socani mne tímto opětovně přesvědčují o své asociálnosti :-/

7 0
možnosti

Mě osobně mrzí, že nejsem známý či příbuzný toho člověka, co bude celý projekt zřizovat. To bych měl velkou šanci na teplé místečko vedoucího či ředitele agentury, pobočky... Slušný příjem a žádná zodpovědnost za cizí peníze. Nebo že bych se mýlil a projekt nesměřoval k vytvoření takovýchto "zaměstnání" ?

Zatím mám pouze takovou zkušenost, že za dotace se uskutečňují projekty pro projekty, nesmysly, které vynáší. Některým. Hlavně zprostředkovatelům a autorům projektové dokumentace.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za zajímavý příspěvek do diskuse R^

0 0
možnosti
Foto

Kvůli mojí osobě takové agentury, které budou (možná) zajišťovat práci v domácnostech, existovat nemusí. Ale dokážu si představit, že tohle by mohlo pomoci mnoha lidem, kteří si chtějí vydělat na živobytí a zároveň rádi například sečou zahrady, řežou dřevo anebo uklízejí. A na druhé straně lidem, kteří na tyto práce nemají čas anebo náturu a raději zaplatí za ně jiným. Já vím, píšete, že tohle by měly dělat už zavedené pracovní úřady a neměly by se vytvářet další a další úřednická místa. Jenže co s tím obrovským množstvím mladých lidí, kteří studují nebo vystudovali? Lepší jim nabídnout aspoň nějaké (i když víceméně zbytečné) místo než vůbec nic, jen pracák anebo emigrujte. Lepší je dělat aspoň něco než nedělat vůbec nic.

0 3
možnosti
Foto

...a zároveň píšu, že tato práce už je - ať ji dělají. Já si vždy práci za určitou dobu našla. Bez pomoci, proto mě také brali - viděli, že se ptám na místě aktivně sama, tudíž mám opravdu zájem pracovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik