Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to je ten celý problém. Klaus je pro Vás ten kdo čórnul péro. Čtěte Klause, napsal toho dost a je to velmi dobré čtení. Nenechávejte se vést pouze médii, ty dělají vlastní politiku a kohokoliv dovedou zcela vymazat. Amnestie je špatná, protože to tvrdí média. Nikde média nesrovnala amnestie Havlovi (14.000 propuštěných) s amnestií touto (6.000 propuštěných). Čtěte Klause a pak hodnoťte. Na internetu pak hledejte odpovědi na to, co tak pomlouvají média. Dá to práci, ale najdete všechno. Klaus nikdy nezpochybňoval ekologii jako vědu, vymezuje se proti ekologii jako ideologii. Rozdíl je marginální, význam si najděte v jeho textech, nebo textech jiných (např. Reformy. cz.)

1 1
možnosti
Foto

Čtu z mnoha zdrojů. Nejsem si však jista, zda naopak Vy jste pozorný čtenář - už proto, že jsem v textu zcela jednoznačně odsoudila ty, kdo se kauze průpiska vysmívají a Klause se v tomto zastávám...

1 0
možnosti
LH

Karmu Vám sice nedám , pana presidenta si vážím ale proti gustu žádnej dišputát.

0 1
možnosti
Foto

Líbí se mi, že se také vyjadřujete v klidu a slušně, Váš názor tedy respektuji a nemám námitek. Klaus skutečně nebyl žádný "odvar" a dovedu si představit, proč jej mnozí berou.

0 0
možnosti
MS

Na to, že vzpomínáte na Masaryka, vypadáte dost mladě. :-)

2 0
možnosti
SB

To si opravdu myslíte, že ty dotace z EU nám na něco jsou? Na co je národu to, že se dotuje pěstování řepky na biopaliva a potom se draze musí dovážet ty komodity, které nám EU zakázala?

Vhodně investovaná stovka z vlastní kapsy je mnohdy více než pětistovka z jiné kapsy poskytnutá pod podmínkou, že ji utratím za něco zbytečného.

3 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik