Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EZ

Emiliano Zapata I

10. 5. 2012 19:57
Ano! V zájmu občanů ČR je nyní především projekt IZIP,

že pane poslanče!

0 0
možnosti
E

EGal

8. 3. 2012 9:22
Nechce se mi věřit

Nechce se mi věřit, že pan Ouzký, který je v evropském parlamentu napíše blog, ve kterém neuvede žádné konkrétní informace a jenom nám, kteří nejsme v evropském parlamentu, píše, že o ničem nevíme, tak ať se k tomu nevyjadřujeme, že soudruzi z ODS vše poznají lépe a oni nás nejlépe ochrání před centralizací Evropy. Proč, pokud panu Ouzkému tak vadí EU a její principy, se nevzdá své židle - jak může v takovéto instituci, s principy které vůbec nesouhlasí, pracovat ? Nebo alespoň několik konkrétních faktů ze smlouvy , ať se nám otevřou oči. Mít stranickou kontrolou nad rozpočtem státu je jistě pro mnohé lepší, než povolit, aby do toho nahlédl někdo další. Navíc ty řeči, že ČSSD dělá dluhy vůbec nekorespondují s tím, že nyní byla šance žádné z příštích vlád nepovolit nadělat další dluhy.

0 0
možnosti
JS

JIST

12. 3. 2012 18:04
Re: Nechce se mi věřit

pletete si pojmy s dojmy. Nevadi EU, vadi tato smlouva - mimochodem, jestlipak jste zaznamenal, ze tahle "smlouva"neni sepsana podle unijnich pravidel? ze neni soucasti unijniho prava, ale jaksi s vyuzitim unijnich instituci zavadi dalsi legislativu. jinymi slovy my vsichni (cela EU, vcetne Britanie a CR) bude platit uredniky, aby zpracovavali a kontrolovali neco, co vlastne neni unijni smlouva? Nekdo tu dole napsal, ze to je de fakto smlouva o protektoratu - ano je to tak.

1 0
možnosti
JM

J i ř í

8. 3. 2012 8:59
Národní a státní suverenita?

Co si autor pod tímto klišé představuje? Že o našich věcech nebudou rozhodovat politici v Bruselu, ale čeští politici, kteří jsou za příslušný úplatek ochotni prodat naše národní zájmy zahraničním firmám? Opravdu si někdo naivně myslí, že bez Bruselu by naše "suverenita" byla větší? Já myslím, že hůř než současný zkorumpovaný český politik nikdo v Bruselu rozhodovat nemůže. A lepší to nebude. Nebo patří autor k těm, kterým vadí Brusel proto, že přece jen aspoň trochu brání jejich bezuzdnému tunelování?

1 0
možnosti
EN

elbows

8. 3. 2012 7:43
zájmy ČR hájí známý tunelář a lidi mu to ještě žerou

;-(;-(;-(;-(

1 0
možnosti
T

twin

8. 3. 2012 7:29
V zájmu českých občanů je,

abyste Vy a Váš kolega Cabrnoch skončili ve vězení za vytunelování VZP prostřednictvím projektu IZIP. A to nenastane, pokud v ČR nebudou nastaveny evropské standardy pro chování politiků. Takže nepodepsání přístupu ke smlouvě, uzavřené ostatními členy EU není v zájmu českých občanů, ale je nepochybně v zájmu Vás a Vám podobným.

3 0
možnosti
TP

assco

8. 3. 2012 7:14
Je myslim priznacne pro Vasi stranu a blog

ze pod velkym nadpisem a otazkami: "Vite, co je obsahem?", neni ani odkaz na obsah (snad ho jako Europoslanec mate k dispozici) ani jediny konkretni bod, ve kterem je tedy tato smlouva tak skodliva a omezujici. (snad jste ji cetl). Kazdy soudny clovek, ktery vi, jak dopadlo "pravicove vladnuti" Vasi strany za posledni leta, ktery vidi jak temer kazda kontrola z EU konci odebranim dotaci pro hrube machinace - pojdme tomu rikat jak to je - pro "kapsovanou" kterou s dotacemi hrajete bez uzardeni. Tedy kazdy soudny obcan velmi dobre vi, ze za proklamacemi o obrane suverenity je prosta snaha nepustit k nam zadneho nezavisleho auditora, kteremu by bylo treba skladat ucty. Z sefa Nejvyssiho kontrolniho uradu se vam jiz podarilo udelat mopslika takze jeho nastupce se jiste bude pekne lisat k noham, aby nahodou nedopadl podobne. O tom co se deje na statnim zastupitelstvu radeji pomlcme. Pekne si tu kapsovanou hosi planujete... Ma to jen jednu malou vadu. Potrebujete k tomu ten listek v urne. Ja jsem volil ODS od doby jejiho vzniku do nastupu Topolanka a jeho party. Jiz nikdy vice, mily poslance. Jiz nikdy vice nebudu volit tu vasi mafii, protoze nic jineho bohuzel nejste. A ta uporna snaha skryt vase ucty... To je pro nas jen dalsi dukaz.

6 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

8. 3. 2012 6:56
soudruhu z ODS

bežte se Vy i ostatní mafiáni z IZIP bodnout. To jak rozkrádáte veřejné prostředky Vám nebude zapomenuto a zapište si za uši,že jednou budete skládat účty - ať se Vám to bude,nebo nebude líbit ...

3 0
možnosti
C

czernej007

8. 3. 2012 6:06
jj

za hloupými žvásty o suverenitě se schovává obava o to jak vyvádět a odkloňovat peníze,že jo,kéž by u nás byl pořádek alespoň z poloviny jako v Německu,jenže toho se bojíteRv

2 0
možnosti
E

energetik22

8. 3. 2012 5:55
Češi mají krásný smysl pro humor, ukázka zde:

Opsáno z facebooku:  Vejce jsou už dražší, než běžné střelivo 9 mm Luger nebo 7.62x39.

Takže je ekonomičtější  eurokomisaře střílet, než po nich házet vejce.V

1 0
možnosti
P

Petr_V

8. 3. 2012 5:08
Trochu si protiřečíte

Zde píšete: "Historie EU jednoznačně ukazuje, že podobné „pakty“ nefungují. I dnes existuje takzvaný Pakt stability, podmiňující vstup a účast v eurozóně". A posléze: "Česká republika by na sebe přijetím smlouvy uvalila obrovské břímě různých povinností a závazků, jejichž plnění se jiní před časem bez potrestání vyhnuli." Tedy vlastně říkáte, že pakt stability by asi fungoval, kdyby ČR musela nést obrovské břímě.:-/

1 0
možnosti