Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stapo

18. 4. 2010 0:31
O co aktivistům jde?

Předně děkuji za článek. Souhlasím. Šéfové aktivistů, jak jsem si jist, tyto informace také mají, ale proč proti projektu tak vehementně protestují? Chtějí zviditelnit zelenou před volbami? Chtěli se zbavit pana dnes exministra? Potřebují poškodit ČEZ? Kvůli čemu riskují blamáž a posměch, když mohou předpokládat, že se nakonec jejich argumentace ukáže jako nesmysl. No já bych na cizí komín kvůli jakýmsi +-2 % výkonu cizí mašiny nelezl. Je mi to divné. A co na to naš policie? Není dost paragrafů na pochytání a odsouzení? To je v pořádku, přecvaknout někomu zámek a vlézt do jeho objektu? ...Mnoho nejasností, pozor na ně. Nejsou tak "prostí", jak to vypadá...

0 0
možnosti

debater

16. 4. 2010 7:13
Nelze než souhlasit pane Ouzký,

to samé téma jsem se pokusil shrnout na svém blogu: http://cottageman.blogy.novinky.cz/1003/jak-je-to-s-tim-prunerovem

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

15. 4. 2010 22:29
to snad ne?

Vy chcete po zelených aby použili svůj mozek a nedej bože si prostudovali technické výkresy na jejichž pohopení by potřebovali minimálně základní "crash kurs" energetiky. Který ovšem 99 procent z nich nemá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Miroslav Ouzký se narodil 18.8 1958 v Chlumci nad Cidlinou. Vystudoval lékařskou fakultu UK, do roku 1994 působil jako lékař v Kadani. V roce 1991 se stal členem ODS, politickou kariéru začal jako člen Městského zastupitelstva Kadaň, v roce 1998 byl zvolen poslancem za ODS. Aktuálně působí v Evropském parlamentu, kde je členem a koordinátorem Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin (ENVI), místopředsedou Delegace ve Smíšeném parlamentním shromáždění AKT-EU, náhradním členem Výboru pro zahraniční věci (AFET) a členem grémia ODS.

Seznam rubrik