Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

zdeseny obcan

13. 4. 2011 11:20
proc jste to nerikal Topolankovi?

Proc jste tohle nerekl Topolankovi kdyz kvuli korytu pristoupil na silene napady Zelenych? Temelin mohl byt uz pred dokoncenim kdyby ta vase strana byla neco jineho nez banda bezpaterniku.

0 0
možnosti
MB

buxus

13. 4. 2011 11:28
Re: proc jste to nerikal Topolankovi?

Tak ty bloky v Temelíně se budou stavět o hodně déle než nějaké dva tři roky. A kdyby Topolánek nepřistoupil na šílené nápady Zelených, tak by mu tu jeho vládu shodili ještě dříve, než to nakonec stejně udělali. A úřednická vláda by k takovému rozhodnutí stejně neměla mandát, takže by to všechno vyšlo nastejno. Ne, že bych nějak fandil Topolánkovi či ODS, ale je to bohužel realita.

0 0
možnosti
M

Mychal.B.

13. 4. 2011 10:45
Copak o to, vyvézt elektřinu

ale nám zůstane v rukách černý petr v podobě vyhořelého paliva a všichni ti ekologičtí pokrytci, kterým naše elektřina z jádra svítila, vařila a nesmrděla budou mít tři zadele moralistických keců :-/Rv

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

14. 4. 2011 0:08
Re: Copak o to, vyvézt elektřinu

Na kecy se jim můžeme vykašlat. A pokud bude opravdu nejhůř tak to palive rozdělte na malé dávky, "zřeďte" olovem a může sloužit jako palivo do rozpadového termočlánku.

Sice je škoda nechat většinu jen tak rozpadat ale lepší než nic.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

13. 4. 2011 10:26
Hmm a stejně

proč by jsme měly elektřinu vyvážet? Jde jen o logiku, jestli v německu se chtějí spolehnout na jiné zdroje tak je to jejich věc. Poč by jsme si v čechách měly stavět další bloky a další skladiště?

0 0
možnosti
L

lesicatko

13. 4. 2011 10:34
Re: Hmm a stejně

Až tak nie - od kondície nemeckej ekonomiky zavisí aj česká. Ak budú tam problémy s blackoutmi ...

Ekonomika je dnes globalizovaná.

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 4. 2011 10:07
to se ukecá snadno

Neboli, on je politicky rozdíl, kdyby se skutečně, díky nedostatku proudu,způsobeným odstavením jaderných elektráren, musela vypínat v noci celá města.

A je rozdíl, když díky naopak při přetížení (způsobeném připojení nekontrolovaného počtu elektřiny z alternativních zdrojů) dojde k lokálnímu  kolapsu sítě.

To první by asi zelení ve vládě neustáli (tak blbí zase lidi nejsou), to druhé svedou na technické problémy,které způsobila chatrná síť, a jistojistě se tak často opakovat nebudou...A ještě lépe když se ty blackouty svedou na ty ošklivé  Čechy, odkud tu špinavou elektřinu z jádra Němci nakupují , a současně nejsou schopni zajistiti kvalitní přenos té čisté alternativní energie ze severu, kterou si Němci přes českou síť vedou..:-)..

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 4. 2011 9:55
Dva bloky jsou málo.

V každém kraji by měla být postavena jedna JE kapacity Temelína.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 4. 2011 9:49
Nikoliv Německo! Merklová

(ten Nečas v sukni).

0 0
možnosti
MB

buxus

13. 4. 2011 9:46
Mne skutečně vždy velmi překvapuje, jak Německo

.. jehož obyvatelé jsou nadprůměrně vzděláni v technických oborech a kteří mají přímo v genech zakotveno racionální a pragmatické uvažování, se nechají balamutit technickými ignoranty a zelenými blouznivci s jejich absolutně nereálnými plány, které poškozují nejen je samé, ale i ostatní státy unie.

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

13. 4. 2011 9:38
Německo ztrácí soudnost uz tim, ze voli Zelene

Zeleni jsou jedna z nevlivnejsich a nejnebezpecnejsich lobistickych klik, ovladajici zapadni spolecnost. Stoji za nima obrovsky kapital a to jak z prosazenych silenych projektu, ktere lidi plati jak mourovati a ktere planetu neobycejne nici, ale i ten kapital, ktery pochazi z muslimskych zemi diky Zelenymi maximalni podpore islamizace zap sveta.

V Nemecku asi 70% lidi nesnasi islam a pritom melouni paradoxne ziskavaji na oblibe.

Nejosidnejsi je jejich marketingove genialni nazev, kdy je vetsina volicu znechucenych z politiky voli v domeni, ze voli ochrance planety a pritom davaji hlas jejim neomraxistickym a extremistickym mutikulturnim likvidatorum i se zapadni kulturou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Miroslav Ouzký se narodil 18.8 1958 v Chlumci nad Cidlinou. Vystudoval lékařskou fakultu UK, do roku 1994 působil jako lékař v Kadani. V roce 1991 se stal členem ODS, politickou kariéru začal jako člen Městského zastupitelstva Kadaň, v roce 1998 byl zvolen poslancem za ODS. Aktuálně působí v Evropském parlamentu, kde je členem a koordinátorem Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin (ENVI), místopředsedou Delegace ve Smíšeném parlamentním shromáždění AKT-EU, náhradním členem Výboru pro zahraniční věci (AFET) a členem grémia ODS.

Seznam rubrik