Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Martin_H

10. 4. 2009 16:10
Vážený pane europoslanče:

škoda, že nechodíte na besedy s voliči. Rád bych s Vámi pohovořil na téma Vašeho svérázného pojetí slova "populismus". Zároveň bych se Vás rád zeptal, čeho jste chtěl tímto článkem dosáhnout, i když se to dá snadno vydedukovat. :-)

0 0
možnosti
J

jenjan

10. 4. 2009 8:55
A co

teda navrhujete pane doktore co? Jak byste řešil tuto zhoubnou nemoc co? Řešení teď hned? Uvědomění, že příspěvek na bydlení je na bydlení?! Bravo, dobrý postřeh, ale co dál? Víte člověk který je na dávkách a pobírá příspěvek a doplatek na bydlení MUSÍ mít minimálně za poslední tři měsíce v pořádku platby za bydlení, pokud ne dostane buď menší částku, nebo žádnou. Zase jen plky bez obsahu, korunované už opravdu silně trapnou historkou s klíčema. Neštěstí, když lékař medicíny vymění toto poslání za kádrováckou disciplínu a starnické kidy..

0 0
možnosti

lubossula

10. 4. 2009 8:47
jako nadrzeny

panic cekam az NS zverejni sve koncne reseni cikanske otazky nejen v ceskych, abych se pobavil. Jsem velmi zvedav, co tam pisi ony vedecky celebrity, ktere se na dokumenty udajne podilely, ale ktere se za to natolik stydi, ze jejich jmena jsou tajna. Proste skutecni vlastenci pisi neco, za co se neumi postavit vahou sve vedecke existence. Nebo ze by zadni vedci? Ze by jen snuska nesmyslu z hlavinek 30 ti clenu Edelmann boys? Uvidime.....

0 0
možnosti
B

bullterrier3

10. 4. 2009 9:58
Re: jako nadrzeny

Ono je jedno, co napíší. I kdyby tam byly nesmysly, čas hraje pro ně. Nebo vy si dokážete představit před deseti lety různé spanilé jízdy tu NS, tu DS a dalších národovců, nebo chcete li nacionalistů, mezi nepřizpůsobivé parazity? Nic takového nebylo. To je až výsledek politiky multikuťáčků, že podobné akce dostávají razantní podporu normálních slušných lidí. Věřte, že to bude neustále gradovat. Takže co po nějaké studii, když čas je na jejich straně.

0 0
možnosti
MH

Helena1

10. 4. 2009 7:33
A co s tím?

Už asi kdekdo pochopil, že hraní si na ochránce cikánů přináší peníze - teď se nasypaly kocábovi, předtím džamile, rómským ochráncům, terénním pracovníkům, nečinným státním úředníkům,...

...a vůbec, najděte si ve slovníku, co to znamená slovo "parazit" a "rasista" a budete se divit.

0 0
možnosti
MC

sualk

10. 4. 2009 5:09
Ministr Michael Kocáb?

Na tohoto dobrodruha a p.Urbana, který ho krásně doplňoval se měli občané dívat v pořadu p.Jílkové. Jen škoda, že je to v tak pozdní noční čas. Myslím si, že na lidských právech, menšinách se začalo živit mnoho sociálních demagogů. Jsou to jen samí političtí odpadlíci.R^

0 0
možnosti
PK

repanak

9. 4. 2009 23:41
Na to, že jste politický matador ...

je článek zoufale slabý. Nechápu jen, proč

dluhy nelze přímo strhávat ze sociálních dávek, ale nechat přiživovat  různé "exekutory" - ale vlastně chápu, je to pro takovéto firmy velmi výhodný zdroj příjmů.

Ale romský problém vyřešit nelze - může být občas nějaký pozitivní příklad, ale Romové jsou jiná společnost s jinými hodnotami a při jejich natalitě... Holt svět se mění, nejen USA s Obamou ...

0 0
možnosti
P

pěnice

9. 4. 2009 23:19
Další navýšení počtu pracovníků

 další a další programy, což znamená, že se na tom živí více lidí a problém je stále stejný.Jediným řešením je důsledně vyžadovat ,aby ti, co berou dávky, něco prospěšného dělali a plnili povinnosti jako všichni.Já věřím, že by to brzy pochopili, že zadarmo nic není.Jak to, že my všichni to chápat musíme, jinak následují sankce?

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Miroslav Ouzký se narodil 18.8 1958 v Chlumci nad Cidlinou. Vystudoval lékařskou fakultu UK, do roku 1994 působil jako lékař v Kadani. V roce 1991 se stal členem ODS, politickou kariéru začal jako člen Městského zastupitelstva Kadaň, v roce 1998 byl zvolen poslancem za ODS. Aktuálně působí v Evropském parlamentu, kde je členem a koordinátorem Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin (ENVI), místopředsedou Delegace ve Smíšeném parlamentním shromáždění AKT-EU, náhradním členem Výboru pro zahraniční věci (AFET) a členem grémia ODS.

Seznam rubrik