Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gašpo_2

12. 9. 2011 15:28
Tak Vy ste poslanec v Bruseli ?

Snažíte sa o argumentáciu, ale ste ako každý politik mimo misu.

Existencia skutočne pravicovej politiky už vďaka globalizácii a finančnému systému nie je možná. Skúste si to predstaviť. Pravicová politika v pravom zmysle slova by musela zrušiť umelú zamestnanosť a obmedziť sociálny systém. Polovica národa by začala chcípať hladom a eskalovali by sociálne nepokoje.

Systém sa dostal do pasce, ktorú si sám pripravil. Musí sa zadlžovať a uplácať ľudí, aby zostali v polospánku. Vyrovnaný rozpočet je fatamorgána. Ani centralizácia moci v Bruseli nepomože. Ostatne Brusel je priam vzor vyhadzovania peňazí daňových poplatníkov z okien.

V rámci tohoto chybného systému je už možné len zrýchliť/spomaliť príchod kolapsu. Možno si na tom lukratívnom miestečku už moc dlho neposedíte.;-)

1 0
možnosti

lihoslavdluhousek

12. 9. 2011 15:10
s tim eurem jste se dobre vyporadal

koruna je lepsi, sice je spatna ale je lepsi protoze euro je koule.

ty jo, vasi argumentaci vam fakt zavidim ;-D

0 0
možnosti

koutlosh

12. 9. 2011 15:31
Re: s tim eurem jste se dobre vyporadal

No ta argumentace byla rozhodně obsažnější než vaše, navíc autor projevil alespoň elementární stylistické a gramatické schopnosti, zatím co vy se tu prezentujete akorát jako nadávající primitiv (což prosím neberte jako zastání :-P).

1 0
možnosti

Orde Wingate

12. 9. 2011 14:57
Byli varováni

Hlavně, že ty blbce v

EUlamentu Nigel Farage varoval už v roce 2009. Se vším, co říká celou

dobu, měl pravdu. Ale jen se mu v čele s Barrosem chechtali do očí. Žádná jejich prognóza nevyšla, všechny jejich balíčky se vypařily nebo vypaří a stamiliardy v čudu bez efektu. Beztak jednou budou muset Řecko vyhodit ven a nechat zbankrotovat. Pohnal bych celou Evropskou komisi před tribunál a vedení ECB taky.

1 0
možnosti

lihoslavdluhousek

12. 9. 2011 15:09
Re: Byli varováni

farangeho projev byl obecny canc, kterych tehdy padala spousta nic objevneho a take se nijak nevyplnil

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Miroslav Ouzký se narodil 18.8 1958 v Chlumci nad Cidlinou. Vystudoval lékařskou fakultu UK, do roku 1994 působil jako lékař v Kadani. V roce 1991 se stal členem ODS, politickou kariéru začal jako člen Městského zastupitelstva Kadaň, v roce 1998 byl zvolen poslancem za ODS. Aktuálně působí v Evropském parlamentu, kde je členem a koordinátorem Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin (ENVI), místopředsedou Delegace ve Smíšeném parlamentním shromáždění AKT-EU, náhradním členem Výboru pro zahraniční věci (AFET) a členem grémia ODS.

Seznam rubrik