Bránit bránicím se bránit

Zajímavý název článku, což? Ale né tak zcestný. Člověk, aby ho nebolelo bíško, opravdu musí bránit své bránice, aby náhodou nedostaly záchvat scvrknutí svalů, tzv. křeče, kdy ač se pořád neustále smějeme, bolí a bolí a sakra bolí.

Kdo nezažil záchvat smíchu, intenzivní, tak neví VCG (vo co go). Jak vlastně k těmto záchvatickým úsměvům dochází? No tak to si vysvětlíme teď.

Ad a) Podnět
Co to je podnět? Podnět je něco, či někdo, co nám udělá to, že se nějakým způsobem zajímáme o danou věc. Příklad: Pán spadne do otevřeného kanálu, dělníci jsou z toho v šoku, ale my se tomu,asi z dálky dvou metru, smějeme. V tu chvíli mozek nevnímá, zda žije, či ne a myslím si, že i kdyby se to nějak mozek dozvěděl, myslím tím, když se i buňky přestanou chlamat, tak bude ještě dlouho trvat, než se dochlame i ta poslední buňka.

Ad b) Ohýbání zad a pozdější následky
V důsledku nekontrolovatelného smíchů se stává i to, že se začnou ohýbat záda směrem k našemu bíšku. Je možné, že někdy to odnesou i kolena, ale není na škodu si se sebou nosit i polštářek a než se dostaneme do stádia pokleku, dát si jej před sebe na zem. Zabráníme tím pozdějšímu zjištění, že kolínka pak bolí. Ovšem záda, soustavným se ohýbáním začnou s přibývajícími léty bolet. Doporučuji méně makat a víc se smát, protože ty záda vás alespoň bolí ze zábavy.

Ad c) Dobrá parta
Neméně důležitou věcí jsou lidé kolem vás, vaše parta, rodina. Pokud se ohýbají s vámi a stejně debilně se řehtají, pak je vše v pořádku. Pokud se řehtáte jen vy, tak jsou blbí a pokračujte v řehotu dál, oni se začnou smát vám.

Na závěr je dobré připomenou, že abyste docílili těchto strašných, zdraví podlamujících věcí, je důležité se probudit z růžového snu, do růžového dne a pak se seběhne nějaký startér, který vám zapříčiní bolest svalů a zad.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radoslav Outrata | úterý 4.2.2020 20:00 | karma článku: 6,36 | přečteno: 320x
  • Další články autora

Radoslav Outrata

Milagros a nebo Claire Fraser?

10.7.2022 v 21:18 | Karma: 5,13

Radoslav Outrata

Krásný krátký život psí

10.1.2022 v 21:39 | Karma: 18,52

Radoslav Outrata

Pohádka o Vodňánkovi

25.2.2021 v 19:42 | Karma: 10,18

Radoslav Outrata

Slunéčko z východu

23.2.2021 v 13:42 | Karma: 7,35