Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

S Petříkem nemá smysl diskutovat. Jeho články nečtu, jeho diskusními příspěvky se nezabývám.

2 0
možnosti
JP

J58o83s18e38f 49P52o12t27r

31. 3. 2014 23:50

Panu Mackovi a panu Petříkovi bych chtěl připomenout minulost jejich ideologie a proto budu citovat z  J. Slánská "Zpráva o mém muži":

Rozpomínaje se poznovu na tváře lupičů, kasařů, vrahů, jak jsem je vídával v soudní síni, musím říci, že těchto čtrnáct obžalovaných - ne - to nejsou lidé !

Darmo bys  v nich hledal aspoň slabý paprsek citu, vždyť nenáviděli a opovrhovali naším národem a vždyť urážlivě přezírali naši kulturu a tradice a tudíž hluboce nenáviděli i Sovětský svaz.

Ano : těchto čtrnáct obžalovaných netvorů - to nejsou lidé!

...........

5 0
možnosti
Foto

S těmi preláty může mít pan Petřík rozhodně pravdu. Je všeobecně známo, že žehnali zbraním vojáků za 1.světové války, aby pozabíjeli co nejvíce nepřátel. Něco podobného se dělo i za Slovenského štátu během WWII. Polsku, kde jsou velmi bigotní, tupí a fanatičtí  věřící, zakazují umělá přerušení těhotenství i v případě znásilnění, což je jednoznačné darebáctví, které inteligentní lidé odsuzují.

3 8
možnosti
Foto

Tak si Macku,

dejte facku ....

O žehnání zbraním jsem se tu již rozepsal, a urážky Poláků si nechte na svůj výlet s kolotočem někam do Wroclawy .... budou za ně nesmírně vděční

6 2
možnosti
Foto

Pane Oulický, potom musíte obvinit ze lži i pražského arcibiskupa pravoslavné církve Jáchyma, který říká: "Západ kritizuje Rusko, ale bombardování Srbska nazval mírovou misí."

Tedy katolický (a protestantský) Západ, protože pravoslavní jsou na Západě v menšině.

Pane Oulický, je pro Vás bombardování Srbska mírovou misí, nebo zločinem?

Doporučuji Vám, přečíst si celý rozhovor s arcibiskupem Jáchymem.

2 4
možnosti
Foto

Připomínáte mi ten vtip, jak rodiče malého chlapečka chtějí do divadla večer, ale nemají, kdo by jim pohlídal synka. Tak se rozhodnou, že mu pustí na gramofonu pohádku (je to starší vtip) a dají mu sluchátka na uši. Jak se usmyslí, tak učiní a jdou do divadla. Když se pak vrátí, slyší nějaké duc ......... duc ........ duc ........, tak se jdou podívat a vidí synka, jak tluče hlavičkou o zeď a křičí: "A chci! A chci! A chci!" Zmateně na sebe koukají, až tatínek sundá synkovi z uší sluchátka a z nich slyš: "Chceš slyšet pohádku? ..... chřřřřřřřřř..... Chceš slyšet pohádku? ..... chřřřřřřřř..... Chceš slyšet pohádku?"

Krom toho, já rozebral Vaše výslovné lži a demagogie a prokázal je. Vy, místo, abyste přiznal svou chybu, že jste u obvinění přestřelil, tak jak ten gramofon na mě zase taháte to samé. Přidejte k tomu ještě bratry Mašíny, pak si odříkejte svůj SlávaStaline a jděte hezky spinkat s vědomím, jak jste to těm katolíkům zase nandal.

Dobrou noc Vám přeji.

4 2
možnosti
LN

..u mne máte karmu....ač od bezvěrce....demagogie páně petříka je až neskutečná....a nejen v tomto případě....

2 0
možnosti
AK

Myslím, že z toho, co jste napsal, si moc nedělá, pohůnek boskovický.

Je totiž takový ten zanícený, pilný, až splachovací typ.

Ale udělal jste dobře, jen tak na ně. Dávám karmu.R^

4 1
možnosti
MK

Jiří, po posledním článku a následné diskusi jsme zjistil, že na Petříka nemá smysl reagovat. Jeho myšlení se zaseklo u Mašínů, kondomů , antikoncepce , Bělehradu, Iráku a Libye :)

9 1
možnosti
MK

Stejně jako Chrástka :-P

6 0
možnosti
MD

Komplikovany zbytneny s minimalni presvedcovaci hodnotou. I kdyz je pravda, ze katolicka cirkev take neni v kazdem okamziku presvedciva a cista, a tezko ji hajit.

1 2
možnosti
Foto

A mohl bych prosit o překlad do "běžné češtiny"? Případně s uvedením konkrétních příkladů ;-)

3 0
možnosti
Foto

Můj obdiv pane Oulický. Články pana Petříka už několik měsíců míjím širokým obloukem. Je poměrně monotematický a už z názvu vím, co v něm asi bude. 

Diskuse s ním nemá žádný smysl.

8 2
možnosti
MK

Nemá, protože má v hlavě smyčku, který se neustále opakuje dokola. :-)

3 1
možnosti
PK

Samozřejmě karmaR^

4 0
možnosti