Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Fibich

3. 4. 2012 16:25
Morálka

Pode politiků je normální a morální zaplatit za sledování, zejména když jde o vlastního člena, ale je přímo hrůzně amorální vlastní sledování i když legální sledování provádí řádně přihlášená zavedená firma. Normální je, když se sleduje obyčejná nevěrná manželka, ale nedej Bůh když jde o političku, byť jen komunální. Politik je zřejmě nedotknutelný nadčlověk, máme přeci demokracii.

Myslím si, že bylo chybou VV nechat pana Bártu odvolat z postu ministra. VV neměly ustupovat .Každému je jednání K. Kočí zřejmé, nejasné je co chtěla Kočí vytěžit. Asi tak daleko není schopná myslet. Je pro každého odepsaná.

VV měly úžasné myšlenky a já od nich čekal bouchnutí do stolu se slovy ,,a dost" místo toho, když tatík premiér pohrozil prstíkem byly zase hodňoučké. Holt přijít o post není lehké.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

17. 3. 2012 23:21
Měl bych na Vás jen jednu otázku .......

"Máme tu rozkradené stovky miliard, dokážeme je spojit s konkrétními jmény" ......... Kolik jste podali trestních oznámení na ty velkozloděje?

0 0
možnosti
BG

Brambora Horká

17. 3. 2012 22:17
Kdo je vlastně oběť?

Připusťme tedy, že peníze v obálce opravdu nebyly půjčkou (já si sice stále myslím, že byly, ale budiž)...  Nenažraná Kočí možná chtěla za svoji loajalitu a klid na lodi mega a v obálce bylo jen půl! A průšvih byl na světě! V tom případě by ji měl Bárta okamžitě zažalovat za vydírání!

0 0
možnosti
A

amenhotep16

13. 3. 2012 12:22
Co udělá manažer firmy,

když se mu kolektiv bouří a pracovní výsledky jdou do kopru? Jsou dvě cesty, buď se jich zbaví, nebo jim zacpe hubu penězi. Protože si lze těžko představit, že by nedemokraticky vyhnal ze strany členy nejvyššího vedení, musel Bárta použít možnost druhou. Ve firmě je to snadné. Příklad: Pane XY. Je potřeba udělat tuto práci. Vím, že je to práce nepříjemná a navíc trochu smrdí porušením zákonů, ale budu vám to kompenzováno ve formě bohatých odměn. Pan XY  buď přijme, a pokud se nic nestane, práce je hotova a pan XY bohatší, nebo odmítne, šéf si najde ochotnějšího a pana XY se posléze zbaví.

0 0
možnosti
A

amenhotep16

13. 3. 2012 12:23
Re: Co udělá manažer firmy,

Ovšem pozice kapitána, kterému se mužstvo bouří v bouři, je složitější. Protože je kocábka malinká, bouře okolo velká, mužstva málo a je zpupné, obejít se bez mužstva nemůže, musí použít jediný prostředek, který mu zbývá, uplácení. A tak to zkusí. Všechno by šlo, kdyby se v mužstvu neobjevili zatvrzelí oportunisté. Těžko říct, zda jsou to škodiči ze zásady, jsou podplaceni jiným kapitánem, nebo jestli forma nabídnutí byla blbá (jako, že byla), nebo kýžená odměna nebyla dost vysoká (asi pro ně nebyla, nenažranost je typickou vlastností zlatokopů), prostě rebelové dostrkali v zásadě neřešitelný konflikt až před soud. Mužstvu by ovšem mělo být jasné, že tu rozvrzanou kocábku, která se už dlouho taktak drží nad hladinou, právě potápí.

0 0
možnosti
JL

blueheart

13. 3. 2012 10:30
To je pěkně demagogický článek, bravo.

Byla to korupce, ale můžete tomu říkat půjčka. Možná "měkká" korupce. Hloupá jako je celý Vít Bárta. Samolibost, ješitnost...pro české politiky klasická.

Prostě můžeme změnit terminologii - míst zkorpumpovat, způjčkovat.

Asi jako ekonomové nekradou, ale vyvádějí peníze.

Ostatně, jaký národ, taková politika i chování a mravy jeho reprezentantů: prezident krade pera, zkorumpovaná je i justice a policie...co dodat? Jedině vyměnit národ. [>-]

0 0
možnosti
IK

i-vet

13. 3. 2012 9:48
BOHUŽEL SE TO DALO ČEKAT:-(

Přes jeho podnikatelskou činnost jsem stále přesvědčená, že chtěl něco změnit aspoň trochu k lepšímu. Ale billboardy s útokem na nekvalitní cesty byla zcela jistá cesta do pekla:-( Prostě nikdo se přes EUROVII, SKANSKU a další zaháčkované nejvýš nedostane, to bude spíš odstřelenRv

0 0
možnosti
KK

kimic

13. 3. 2012 1:56
Veřejná poprava

Hmm ten titulek je dosti zavádějící, spousta čtenářů blog otevřela v očekávání, že se zde dozví detaily k popravě a dal39 pikantnosti ze zákulisí a ono ouha, agitačka proti.

0 0
možnosti
N

Novotnak

12. 3. 2012 22:30
Karma a souhlas

VV jsem nevolil, ale od začátku "honu na Bártu", který se děje už více než rok jsem více méně na jeho straně, protože to co média předvádějí má s objektivní novinařinou společného pramálo. R^

3 0
možnosti
KB

Karel2002

12. 3. 2012 20:12
Nebojte se..Bárta nebude zavřen

zrovna dnes John s dalšími papaláši s VV téměř přísahali věrnost ODS. K tomu přihlédne určitě i soudce. Vždyť jde o reformy.

1 0
možnosti
KB

Karel2002

12. 3. 2012 20:10
Podle svědectví Topolánka

byli John s Bártou připraveni už od roku 2009 zaskočit za Bursíka, který se svou podporou ODS a čistkami ve vlastní straně zdiskreditoval a v nových volbách neměl šanci. VV měla za úkol pomoci ODS udržet si svou moc nejméně do roku 2014. VV mají společné sponzory s ODS např. Bakalu a Hrdličku. Že se VV chová jako zločinecká, mafiánská organizace...je jiná věc. Ví, že ODS bez ní nemůže vládnout a proto chce podíl na kořisti.

Ale toto všechno bylo známo už v roce 2009 a na začátku roku 2010. Vědělo se, že John se stal po roce 1990 pravicovým novinářem, který na Nově podporoval ODS, ale posléze byl z Novy vyhozen pro ztrátu důvěry. Proč jsou lidé tak hloupí, proč nejsou schopni si ověřovat fakta? Teď za to draze zaplatíme.

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 3. 2012 11:18
Re: Podle svědectví Topolánka

Jaký podíl z kořisti má pro zajímavost ODS ?!!;-D

0 0
možnosti