Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemáme nejlepší Ústavu, zasloužila by si někde víc a jinde ubrat. Přesto, kdykoliv někdo navrhuje zákony, co přeorávají Ústavu, dělají z ní trhající kalendář, cítím se jak sáňky v litě (pro ne Hanáky - nervózní). V Ústavě, resp. Preambuli je "My občané... věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Kouny České i státnosti československé...... odhodláni  řídit se osvědčenými principy právního státu,...". Osvědčenými principy, ne zkoušet nebezpečné, prosazovat právo volby cizincům. Ústava zná pojem občan, lid, lidé, svrchovanost, také "úcta k právům a svobodám člověka a občana". Ústava pamatuje na vše, dokonce na člověka ne-občana. Není třeba se přizpůsobovat cizincům, v touze po volebních úspěších. Proč prosazovat ještě víc? Pro ty, co třeba vztah k naší zemi nemají, nemají dobrý vztah k člověčenství, k lidskosti. Snahy ke změně Ústavy mohou vést proti člověčenství, proti lidu této země. Nezaprodávejme tuto republiku cizákům už opět....[>-][>-]

0 0
možnosti
JSS

Což o agresivitu si vydobít místo u koryta?

        My z venkova máme  na kandelábrech  také rozjasněné tváře. Ale co jsem  včera viděl  v matičce stověžaté, to  JE OHAVNOST - PRAHY a ČECHŮ!!

        Co sloup a nějaká stěna- tam  kukuč nějakého vykuka či  dívčina, co uklidí Prahu !! No  Babiše nevyjímeje - vždycky s jinou ......, Copak si myslí ty dívčiny, že  je nějaký  "Bůh"??  Jeho chytrostika odlehčit daněmi důchodcům, vylepšit  státním zaměstnancům a hlavně policajtům - to je přece tah !?

  Ale hned odpovídá, na párování faktur a registrační pokladny - snad napojené na každý FÚ.

                 Už je čas zatočit s celým volebním systémem a zatrhnout  rozbujelé financování  polit. stran. Kdo chce kandidovat půjde na manuální brigádu uklízet - jako ty dámy s Prahy nebo  manuálně fachčit - třeba na venkovní zdi Olšanských hřibitovů- jak viděno. No a odstupňujme počtem  hodin této akce ZET pěkně podle šíře koryta! A občanký kontrolní výbor  bude přísně  evidovat ! Žádná náhrada- jen dotyčný - lezec !  Budou viděni v živém - v NATURELU a každý může  s nimi i prohodit slovo. Což na tupých  BlBÝCH plakátech nelze.

Ani jeden v modrákách  při práci........

                 

             .

0 0
možnosti
OK

Ach, jaké by to bylo krásné, kdyby jednoho krásného dne přišel nějaký politik či kandidát na politickou funkci a řekl prostým a věcným způsobem, že zatímco kandidát ten a ten navrhuje to a to, on zmíněnou problematiku vidí jinak a navrhuje něco jiného.

Namísto toho tu vidíme sáhodlouhé pasáže o tom, jak je ta a ta strana pitomá a jak je ten a ten politik hloupý. Ubohé.

0 0
možnosti
JC

Všeobecné oddlužení, jak to dělávali Židé a římští císařové (myslim tím antickou Římskou říši) by smysl mělo. Ale oddlužení Romů smysl nemá. Ničeho se tím nedocílí.

0 0
možnosti
MK

Není náhodou Dienstbier americký občan????

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka