Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...jj..to už tu bylo...pak jim utek pokladník.....muheheé....

1 0
možnosti
KR

K85a84r68e45l 76R63o86t95t

25. 5. 2013 7:13

Přestaňte s vnucováním cikánštiny. Rom je cikánský výraz, ale mi zatím žijeme v zemi, kde je úředním jazykem čeština. Mohlo by nakonec dojít k tomu, že by na nás požadovali, abychom pro označení Čechů používali jejich označení gádžové. Přičemž jejich první pravidlo je, že gádža se má okrádat, což už  naplňují.

1 0
možnosti
KN

Zrušit dětské přídavky, zrušit dotace stovkám organizací živících se "romským problémem".

Zrušit začleňovací agenturu, zrušit přídavky na bydlení.

Zkrátit povinnou školní docházku na 5 let aby agresivní nevzdělavatelní lemplové nezatěžovali školství a velice rychle se situace zlepší.

13 0
možnosti
Foto

M26i76l75a59n 51K91a37s61l

12. 5. 2013 8:19

Ať si klidně založí vlastní stranu. Alespoň ubudou hlasy KSČM, které je většinou dávají.

5 9
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. Za 1. ČSR vznikla strana sudetoněmecká SDP a stala se nejsilnější parlamentní stranou! České strany musely honem vytvořit českou koalici, aby se Henlein nemohl stát premiérem a Beneš mohl být zvolen presidentem.!!!

1 5
možnosti
IF

Pan Tancoš nehájí zájmy cikánské menšiny, pan Tancoš hájí pouze zájmy své vlastní a tu cikánskou menšinu k tomu pouze využívá. To je přesně ten typ, který si ve skutečnosti v žádném případě nepřeje, aby se cikáni integrovali do většinové společnosti, nepřeje si, aby byli vzdělaní a měli se lépe, protože by mu tím vyschl bezpracný penězovod od státu.

20 0
možnosti

Pane Chaloupka, píšete že ((( Většina Romů chce větší podporu od společnosti ke svému stávajícímu způsobu života. A to je motiv k založení romské politické strany.))) To je nesmysl a víte proč? V žádném případě by politici neodhlasovali aby menšiny dostávali větší sociální dávky než většina, na sociální dávky je určená tabulka pro výpočet sociálních dávek a ty platí pro všechny stejně. Jistě že v rodině kde je deset dětí jsou ty dávky o hodně větší než v rodině kde jsou děti dvě a vlastně by si ani tolik nevydělali v práci, životní minimum při 5 dětí do 26 let a 2 dospělí. Životní minimum rodiny 16 180,00 Kč Jiný názor už mám při přidělovaní bytů když ten předešlý byt neplatili a ještě zdevastovali, ale to už je zase jiná kapitola.

3 10
možnosti
LS
Foto

Zrušit přídavky na dětí, a je klid.  Proč to cpát cikánům. Národ čechů stejně vymírá. Jedno cikánské manželství vychová dalších osm povalečů. Deset českých manželství vychová jen 16 dětí. a ještě polovina manželství se rozvede. Všichni mají prázdnou hlavu, vycpanou jen myšlenkou na peníze. Rodiče živí děti do 30 let jejich věku. Nádherná budoucnost.:-/

24 0
možnosti