Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Janso,

mléko a housky je nadstandard. Jako nezaměstnaný musíte vystačit s vodou. K přepravě na brigádu do sousedního krajského města použijte nohy, je to zdravé. Pan poslanec Vám to, tak nějak politicky, jistě vysvětlí.:-/

1 0
možnosti

Pane Chaloupko,

patrně jste zapomněl uvést bod 8: Příživnictví nezaměstnaných na osobách, které nemají k nezaměstnanému vyživovací povinnost.

Přečtěte si  http://vejtasa.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=172921  i ostatní články. Možná pro Vás budou inspirativní a hlouběji se zamyslíte.

0 0
možnosti

Ano, ano. Prakticky: když nemám práci a přežívám u otce v důchodu, tak aby mi bylo přiznáno nějaký to minimum na housky a mlíko a ne aby mě musel táta vyživovat! Vždyť takhle nemám ani na případný dojíždění na brigádu v sousedním krajským městě!

A taky zapracovat takovou změnu, abych se mohl registrovat na pracáku v místě skutečnýho zdržování se a ne někde v místě podle záznamu na občance 200 km daleko! Tak snad jsou databáze lidí na ÚP celorepublikově propojený, ne?

0 0
možnosti

Sysifos? Pane Chaloupko, nechte to jiným, Vy končíte.

0 0
možnosti

Uz jsem skoncil. A ziju dal. Ale jinym to necham, se zarukou, ze udelaji maximum pro prosazeni techto zmen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka