Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OC

Pane Macku, pokud mali a stredni podnikatele vytvareji 60% pracovnich mist, jsou ve velke mire hybnou silou statni ekonomiky, at se vam to libi nebo ne.

1 0
možnosti
Foto

Státní ekonomika se jmenuje proto státní, že není soukromá. Proto mohou být soukromníci těžko hybnou silou státní ekonomiky, až na drobné výjimky, které sedí v parlamentu a přihrávají si státní peníze, pane Chaloupko

0 2
možnosti
AK

Snížit všechny daně?

Na Kypru byly ještě letos firemní daně ze zisku dosaženého mimo Kypr 0%.

V takové situaci opravdu nemůže dojít k daňovým podvodům - nemá to smysl.

Ovšem výběr daní se těžko zvýší, když se vybírá 0.

2 0
možnosti
OC

Nikde jsem, pane Kounovsky, nepsal "zrusit dane". Mluvim o snizeni danove zateze. Cim vyssi je sazba dane (jakekoliv), tim vice to laka k danovym podvodum a tim mene se vybere. Jsem presvedceny, ze pokud by byla zakladni dan z pridane hodnoty 10 - 15%, ve velke mire by to omezilo podvody typu falesnych exportu apod. a vybrana castka by byla vyssi. Stejne tak u dane z prijmu, spotrebni dane.

1 0
možnosti
Foto

Poslyšte, vy malý a střední sektore, tomuhle se už nedá říkat ani s křížkem po funuse. Vzpomněl jsem si na citát z jednoho filmu: "Mlho, ty spíš" ;-D

3 4
možnosti
OC

Omlouvam se, pane Burianku, ale muj blog nebyl reakci na vyrok pana Mladka. Jen jsem jeho vyraz pouzil k ilustraci. Moje reakce probehla medii ihned po Vystoupeni pana Mladka.

1 0
možnosti
JU

J40o20s86e14f 34U49l25m13a32n

17. 4. 2013 22:58

...o 10 let později:

Podnikatelé nejsou žádní paraziti! Před deseti lety pronesl Jan Mládek větu, že OSVČ jsou parazité a já jsem se rozhodl důrazně protestovat!

4 1
možnosti
OC

Pane Ulmane, stejne jako pro pana Burianka: na vyrok pana Mladka jsem reagoval temer ihned. Muj blog neni reakci na nej, vyraz jsem pouzil jen pro "zkrasleni". Zbytecna ironie z vasi strany.

1 0
možnosti
LP

Vyčpělé. Asi se teprve probudil. Není to ten co okrádal svého asistenta? Před blížícími se volbami musí tento bezvýznamný poslanec projevit nějakou tu aktivitu. Rv

3 2
možnosti
OC

Pane Pecho, predpokladam, ze se vam ulevilo, potreboval jste si rypnout. Ja jen kratce k vasemu vyplodu:

1. Vycpele? Na vyrok p. Mladka jsem reagoval davno. Muj blog neni reakce na nej.

2. Opatrne s vyroky o okradani. V tomto pripade jste se vy asi jeste neprobudil.

3. Bezvyznamny poslanec? No, asi jste jeste mlady a moc toho nevite. Jen mate potrebu zautocit, aniz byste mel nejake informace.

1 0
možnosti
Foto

R42o10m61a61n 38K23o54z40e18l

17. 4. 2013 22:20

Škoda jen, že to, co vy, psali jako přes kopírák před volbami i představitelé ODS a TOP 09, po volbách jste měli jasnou většinu...a dnes píšete, že se o to zasazujete a jak se vám nelíbí vysoké daně, odvody, zbytečná administrativa...docela to i zavání drzostí.

5 2
možnosti
DH

Kdyby nebylo VV, tak tady máme jednotné DPH 20% na vše, tak jak to chtěl Kalousek s Nečasem prosadit, kdyby nebylo VV, tak tady máme paskvil II.pilíř povinný, kdyby nebylo VV, tak není přímá volby prezidenta, protože to hlavně všude vyjednávala a protlačovala paní Klasnová atd.

4 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka