Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Benito Juarez

2. 4. 2011 8:57
Pane Chaloupka,

v civilizovaném světě občané po zlodějích střílet nemusí, neboť se o ně obvykle postará policie. Stát podle vás, a vašich kamarádů z ODS takhle fungovat nemůže, protože ti první kteří by šli by byli právě oni. Proto policie musí být slabá a občané se musí bránit sami.

Stejná filozofie jako od této vlády se vším: plaťte daně jako ve Švédsku za služby jako v Pákistánu.

0 0
možnosti
OC

otto chaloupka

3. 4. 2011 23:03
Re: Pane Chaloupka,

Pane Juarezi, ted si budete asi myslet, ze jsem se zblaznil, ale ja s vami v nekterych vecech celkem souhlasim.  

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

31. 3. 2011 20:01
Chaloupko,

vzpomeňte si ty bojovníku proti zločinu, jak jste před vánocemi pěkně podrželi vládu, když někteří její členové evidentně kradli a ještě se tím chlubili. To jste zalezli a bylo po hrdinství. Teď tady budeš machrovat, jak je potřeba se zloději zatočit. Ok! Vezmi si flintu a zastřel Knettiga, Drobila a přiber k tomu i Nečase.

0 0
možnosti
OC

otto chaloupka

1. 4. 2011 0:39
Re: Chaloupko,

Juarezi, za prve - nepamatuji si, kdy jsme si zacali tykat. Za druhe - nemate ani nejmensi poneti o tom, jak slozita jsou nektera rozhodnuti. Nebudu to ted a tady vysvetlovat, neni na to dost mista, ale strucne - nepodporit vladu by znamenalo pravdepodobne velkou koalici dvou nejsilneji zastoupenych stran a to si snad i vy dokazete predstavit, co by to znamenalo. Nebylo to jednoduche rozhodnuti, ale znovu opakuji - bylo by to na dlouhe vysvetlovani. Jen je si potreba uvedomit, ze proti takove koalici bychom z  opozice mohli tak akorat bezmocne mavat rukama, kdezto v koalici, ikdyz velmi bolestive a zdlouhave, se nam dari prosadit a korigovat alespon neco a postupne urcite dokazeme svuj vliv dale posilit. Uvedomte si, ze proti nam stoji dlouhodobe organizovany protivnik se spoustou zkusenosti a velkou moci. Ale vam to vysvetlovat je asi zbytecne. 

0 0
možnosti
P9

pavel 99

25. 3. 2011 22:01
Mimochodem bych bojovníkům

za práva všech "lumpů" doporučil, aby velmi razantně zatočili i s dalším nepřítelem jejich "milců" - přírodními zákony. Takový zákon Ohmův naprosto nestydatě upírá ono  nadevšečnící "..Právo na život..."nebohému zloději, který zcela v souladu se svými "právy dělat všemožné lumpárny" zcela nevinně krade transformátor. A což takový nehorázný zákon gravitační, který zcela drze bere "..Právo na život..." nebohému "sběrači kovů" poté, co zcela mírumilovně odmontuje jeden z posledních nosníků........

Chtělo by to velmi rázný postup - nejdříve hlasováním v parlamentu zrušit a v případě, že i po zrušení budou neoprávněně aplikovány - tak zavřít na doživotí.:-/

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

25. 3. 2011 22:07
Re: Mimochodem bych bojovníkům

Ty znáš právo asi jenom z mayovek, ne?

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

25. 3. 2011 21:59
Věci Veřejné

jsou pěkná sebranka. Když vezmu ty Vaše názory a názory kolegu Škárky, a vaše životopisy, jste akorát banda populistických nýmandů. Nechápu jak s vámi lidé jako John nebo Bárta mohou být v jednom spolku. Asi tam nikdo lepší není.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

26. 3. 2011 18:19
Re: Věci Veřejné

Hlavně  se jedná o slepenec naprosto rozdílných lidí, které před volbami spojovalo jediné - nesouhlas se stávajícím stavem - a to je na program a nosnou ideologii politické strany málo. Proto ve VV můžete najít lidi z celého pol. spektra -od radikálních levičáků až po krajní nacionalisty. To nemůže fungvat déle než jedno volební období, ale i za to se může napáchat ve "spolupráci" s osatníma mnoho škod. To samozřejmě neznamená, že určití ldé ve VV nebyli v určitých věcech pro společnost a celkovou politiku přínosem.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

25. 3. 2011 0:01
Vy jste poslancem a schvalujete Okamuru????

Četl jste ho člověče pane poslanče? Vždyť on ve svém článku jasně píše, cituji ho: „Na ochranu majetku nám dává právo naše ústava. Ta je nadřazená jakémukoli zákonu. A jakémukoliv zloději,“   

Vy jako poslanec nechápete, že tady staví Okamura Právo na ochranu majetku nad Právo na život?

Vy jako poslanec souhlasíte s tím, že je možno beztrestně střílet na kohokoliv, o kom se možná domníváte, že vám něco ukradl?

Vy nevíte, že Bašta střílel nerozrušen, ale nas*aný, že je nestihnul? A že v té chvíli vůbec nevěděl, kolik a zda vůbec se mu z té jeho sběrny ztratilo? Vám nevadí, že Bašta střílel po lidech, aniž věděl, že se jedná o zloděje a aniž byl ohrožen? Vám nevadí pane poslanče, že Baštovi bylo jasno, že se do auta nevleze více šrotu než za pár stovek a přesto střílel?

Vy jste fakt poslanec a složil jste poslanecký slib? Bóže ochraňuj nás před takovými. Vážené VV, měly byste si udělat jasno v ideologii - hraje vám to tam všemi barvami, tady lehce dohněda. Uf, to jsou věci.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

25. 3. 2011 21:53
Re: Vy jste poslancem a schvalujete Okamuru????

"...Vy jako poslanec souhlasíte s tím, že je možno beztrestně střílet na kohokoliv, o kom se možná domníváte, že vám něco ukradl..." - sice to plácáte všude dokola, ale kromě Vás nevím o nikom, kdo by toto tvrdil. Předpokládám správně, že nejste schopen toto "tvrzení" doložit citacemi, že?

"....Vy nevíte, že Bašta střílel nerozrušen, ale nas*aný, že je nestihnul?.... Vám nevadí, že Bašta střílel po lidech, aniž věděl, že se jedná o zloděje a aniž byl ohrožen?..." - takže pan Bašta podle Vás nevěděl, zda střílí na zloděje (přestože na ně skutečně střílel), zatímco Vy VÍTE, co si pan Bašta myslel. Pravděpodobně to víte lépe než sám pan Bašta, že? Názornější demonstraci osobní namyšlenosti až "nadutosti" si lze vážně obtížně představit.

Pokud tedy shrneme fakta - pan Bašta střílel na zloděje a tito zloději měli u sebe jeho  nakradený majetek - pouze toto jsou fakta a ostatní plácání co si kdo "myslel nebo nemyslel" jsou Vaše výmysly.

0 0
možnosti
AH

alex hart

21. 3. 2011 16:17
Tak jak to teda je?

No jestli má Vokamůra pravdu, tak až vy nebo někdo z vaší rodiny ukradnete v samoobsluze rohlík, nebo pojedete v tramvaji na černo, tak vás nemilisrdně zastřelím.

.

Přesně podle té vaší pravdy, jo?

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

25. 3. 2011 0:03
Re: Tak jak to teda je?

To nemá cenu, kde nic není, ani ....

Škoda mluvit. Tak teď teprve chápu, co to znamená, že ve sněmovně jsou zastoupeni všichni občané. Uf.

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 3. 2011 7:40
máte pravdu,

ale opravte si titulek-Nejvyšší soud nepochybil-Nejvyšší soud takto rozhodl. Rozhodl, že zloděj má větší právo beztrestně uprchnout se svým lupem nežli poškozený chránit si svůj majetek. Proč takto rozhodl, zdůvodňovat nikomu nemusí... Prostě to platí a basta...:-( 

0 0
možnosti
OC

otto chaloupka

31. 3. 2011 1:52
Re: máte pravdu,

Diky za upozorneni, omlouvam se. Mate pravdu, soud rozhodl podle platnych zakonu. Bohuzel.:-/

0 0
možnosti
DS

Direct Shooter

20. 3. 2011 22:13
Čím větší gauner, tím více má práv.

Čím větší příživa, tím větší dávky dostane. Hlavně když jsou soudruzi soudci nezávislí...

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

25. 3. 2011 21:56
Re: Čím větší gauner, tím více má práv.

Jak víš kdo je v tomto případě větší gauner?

0 0
možnosti
G

Gmur

20. 3. 2011 19:27
hruza

vzdyt za kradez neni trest smrti, clovece.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

20. 3. 2011 19:35
Re: hruza

zato za obranu svých práv před "lumpy" zanedlouho bude.:-/

0 0
možnosti
H

hafusak2

20. 3. 2011 17:13
Tak nevím, koho je tu víc:

Zda pošahaných pseudohumanistů či zlodějů. Je nejvyšší čas s tím něco začít dělat, aby si zloději uvědomili, že sahat na cizí majetek je věc velice riziková.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

20. 3. 2011 18:08
Re: Tak nevím, koho je tu víc:

Nějak je to zlodějské řemeslo populární, mají nenechavci hodně kámošů. Když už se jich i NS zastává je myslím stav společnosti dost na pováženou...

0 0
možnosti