Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bože, ty VeVerky, to je radost! Jako by nestačili Bárta s Kočí. Vy jste snad s tím vaším primitivním rasismem asi vůbec nejhorší. Už aby VI. Poslanecká sněmovna skončila.

0 0
možnosti

Pane poslanče, je hezké, že píšete a mluvíte o věcech, které lidi štvou. Jsem také kritikem situace, ale rozhodně ji nevidím černobíle a nevystupoval bych tak agresivně jako Vy. Ne protože bych se bál, že mne smažou nebo zruší profil, ale protože to tak necítím a černobíle nevidím. A tak mám tak trochu pocit, s ohledem na to, že VV končí po vlastní zásluze v propadlišti politických dějin, že jde tak trochu o Vaši snahu se zviditelnit. Ono, populisticky kritizuje kde kdo, některé blogery to dokonce vyneslo i do Senátu, ale navrhnout reálné řešení umí málokdo. A závěrem - zveřejňovat blog v AJ je nezohlednost k těm, kdo anglisky nerozumí a tak trochu i alibismus, že tu obsah zůstane o něco déle, než by byl napsán česky.

2 0
možnosti

nu pane Chaloupka...je sice hezké co jste napsal...a i když znám situaci v USA v 60 a 70 letech...co se týče barevných...ale nemohu sloužit s reakcí...jelikož jako anglicky nemluvící člověk....bohužel starší datum narození s razítkem památkového úřadu,,,nevím co píšete...možná nám tímto...nebo jsem třeba potižen jenom já...dáváte na jevo svou jazykovou nadřazenost...možná je to záměrně...aby to neotiskli v servu Romea.cz...ale jenom chci upozornit na maličkost...že toto české je medium...a že by bylo hodno psáti v jazyce státu...kde publikujete...snad jsem se Vás nedotkl...ale prosím ...pro nás...jazykově neznalé..zkuste to v jazyce rodném...abychom mohli všichni do jednoho...děkuji s přáním hezkého dne všem...ZD

0 0
možnosti

kasinech. Lide uz toho maji dost, pane Tomasi. Uz nemaji trpelivost. A vy je jen kazdou dalsi provokaci posunujete pres tu pomyslnou hranu. Tlacite a neco nutne musi prasknout. Brzy. Nespolehejte na to, ze jste statem chraneni a ze je vam vse dovoleno. Lide neciti ochranu od statu a je jen otazkou casu, kdy vemou svou ochranu do svych rukou. A potom, pane Tomasi, bude zle. Berte to ode mne jako dobrou radu. Mate ji zadarmo.

Zadam vas, abyste prestal pouzivat pojmenovani "gadzo" pro nas, vase zivitele. Dokud neprestanete toto pojmenovani pouzivat, povazuji za opravnene pouzivat osloveni "cikan" a "cigan".

0 0
možnosti

No, mělo to přijít o kus níž :-(

0 0
možnosti
Foto

Je to tak, jak píšete a přesně tak je to i u nás.

0 0
možnosti

Kde je k vidění Váš předešlý článek ?

0 0
možnosti

Dnes jsem se stal nežádoucím. Facebook mne zablokoval, můj dopis cikánskému vajdovi Františkovi Tomášovi údajně porušuje pravidla FB. Zatímco ryze rasistické příspěvky cikánů jsou pro FB v pohodě, můj příspěvek vadí. Pro připomenutí: tlupa cikánu napadla a zmasakrovala v Duchcove bilý manželský pár.

Ptám se: Který z mých výroků je rasistický? Kdo na fcb rozhodl, že moje stanovisko je rasistické? Množství reakcí pod mým otevřeným dopisem svědčí o tom, že tento problém skutečně existuje! Tím, že můj profil někdo zablokuje, tak se tím problém nevyřeší! Naopak vzniklá diskuse může být dobrým startem pro nápravu věcí. Nedůvodná blokace naopak eskaluje to, na co poukazuju. Emoce. A ty nás dovedou k mnohem závažnějším a nevratným změnám. To by si hoši z facebooku měli uvědomit.

Otec jedné z agresorek, Frantisek Tomáš, ve svém dopise starostce Duchcova píše :"Vždyt se jim nic nestalo"! Toto jeho arogantní prohlášení mě tak vytočilo, že jsem musel reagovat. Myslí si František Tomáš, že nás můžou napadat a mlátit, a dokud z nás nestříka krev, nic se neděje? Jsme pro ně opravdu jen otroky, bez kterých by nemohli existovat, a přesto nás můžou jen tak pro vlastní zábavu"lovit"?!!!!!

Text, kterym jsem reagoval na aroganci Frantiska Tomase, a ktery FB povazuje za natolik zavadny, ze mi kvuli nemu zablokovali pristup:

Vazeny cikane vajdo Frantisku Tomasi. Par poznamek k vasemu dopisu starostce Duchcova:

Vase vyjadreni o vasi tlupou napadenych manzelich ("Vzdyt se jim nic nestalo") je za hranici prijatelnosti. Vase (cikanska) arogance prerostla uz davno do rozmeru, ktere vyzaduji reakci. Slusni lide dlouho snaseli vase kradeze, agresivitu a neopravnene pozadavky na dalsi a dalsi vyhody. Ale jak kazdy rozumny clovek vi, tohle nemohlo pokracovat do nekonecna. Lide se boji na ulici, maji strach o sve deti, neciti se bezpecne a take jsou uz unaveni z toho, ze ze svych penez, ktere vydelavaji praci, musi zivit tisice vasich rodin. Chodi tyto penize vydelavat v dobe, kdy spousta z vas travi cas v hernach a kasinec

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka