Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K69a92r42e95l 89R96o70t74t

25. 5. 2013 7:11

Přestaňte s vnucováním cikánštiny. Rom je cikánský výraz, ale mi zatím žijeme v zemi, kde je úředním jazykem čeština. Mohlo by nakonec dojít k tomu, že by na nás požadovali, abychom pro označení Čechů používali jejich označení gádžové. Přičemž jejich první pravidlo je, že gádža se má okrádat, což už  naplňují.

4 0
možnosti
Foto

K62a15r96e40l 60R55a21d87a

1. 5. 2013 16:16

Přestaňme už konečně Romy diskriminovat. Vnucujeme jim byty, ve kterých se cítí jako v kleci. Vnucujeme jim sociální dávky. Přímo terorizujeme jejich děti aby chodily do škol, kde se stejně nenaučí nic užitečného pro svůj život. Už jen to, že musí mít doklady a trvalé bydliště, je tvrdé potlačování jejich tradic a kultůry. Proč jim nedovolit, ať si opatří koníka a vozík a putují po kraji. Za nocí tančit kolem ohňů a krást ve vsích slepice. Pak budou spokojení. Budou putovat za dobrodružstvím a do krajů kde je méně psů, a svobodně rozvíjet svojí kultůru. Styďme se za svůj přízemní přístup, kdy člověk bez bumážky není člověk a co není povoleno a stvrzeno úředním razítkem se nesmí.

13 0
možnosti

Viděl bych to na Sibiř.Ty nekonečné pláně.... Všichni spokojení..Až na Rusy ze Sibiře

7 0
možnosti

Každému ochránci práv Romů by stačilo do bytu, nebo alespoň bezprostřední blízkosti nastěhovat jednu rodinu (další už přijdou sami). Po roce by bylo fajn znát jeho názor. na snadnost soužití.

20 0
možnosti

P13e97t56r 45Š60v17e54c

1. 5. 2013 10:04

Pane poslanče, unavených je nás opravdu hodně.....

       Jestli skutečně chcete něco udělat se "situací" kolem Romů, navrhněte /to Vy na rozdíl od nás ovcí můžete/ okamžité zastavení přísunu státních peněz různým agenturám, které jsou přisáty na "romský problém" . Já Vám garantuji, že rapidně ubyde tzv: rasistických kauz, které jsou těmito agenturami z pochopitelných důvodů nafukovány a zveličovány!!!!!!!!

26 0
možnosti

Výborně pane Chaloupko. Romové se začleňují už 23 let, různé projekty stály za ta léta miliardy a výsledek - 90% nezaměstanost a jejich  totální závislost na dávkách. Kolik peněz spolykaly různé multikulti agentu a výsledek, skoro nula.

27 0
možnosti

Pokud někdo není schopen pracovat po 8 hodin denně 5 dní v týdnu, tak mu prostě není pomoci. A jestli je to u nás nebo v Africe je jedno.

21 0
možnosti

Musim rict, ze mi romove zase az tak nevadi. Vlastne zadna jina narodnost mi nevadi. Pokud ale sleduju reakce ve svem okoli, tak musim rict, ze romove vadi hodne lidem. Otazka tedy je: Jsme my Cesi rasiste? Ja myslim ze ano. Zrovna nedavno se jeden nas znamy vratil po deseti letech se zapadni ciziny. A vite co rikal? Stejne nam mistni davali najevo, ze jsme cizinci. Otazka by tedy mohla znit: Jsou rasisti? Zkuste si na to odpovedet.

3 18
možnosti

Pokud byli stejné rasy, tak určitě rasisti nejsou ;-) Směšujete dvě věci. Nedůvěra k cizincům je přirozená a bylo to tak odjakživa.

22 1
možnosti
Foto

DOBŘE jste udělal...sic nyní máte asi 350 tisíc nepřátel, tak oficiálně to je jen 10 tisíc přísavek, to jde :-)

25 0
možnosti

Bohužel je to jako plácnutí do vody, to vyhrožování odstěhováním je neúčinné, vzpomeňte si jak dopadlo stěhování romů na Pražský hrad za Havla nebo nabídka na bydlení v cigánském domě pro Kocába.

21 1
možnosti

Diskriminace tu skutečně je, ale pozitivní. Neznám jinou skupinu lidí, kterým stát umožňuje tolik parazitovat na sociálním systému (pokud se mýlím, tak mě někdo opravte).

26 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka