Čím víc imigrantů tu bude, tím víc se náš domov stává jejich

V 80milionovém Německu bylo ke konci roku 2013 přihlášeno 7,6 milionu cizinců. Meziročně jejich počet vzrostl o 5,8%. Klesá naopak počet v Německu žijících Turků, kteří tvoří nejpočetnější skupinu cizinců v zemi. Loni se jejich počet snížil o téměř 26.000, a to na 1,55 milionu. Podle statistického úřadu je jednou z příčin tohoto poklesu i to, že část přistěhovalců z Turecka získala německé občanství, a tím z registru vypadla.

V Německu žije 7,6 milionu cizinců, nejvíce v historii země. Je to správně? Kde je chyba? Čím víc cizinců bude žít v cizí zemi, tím víc se ta cizí země bude stávat jejich domovem. Bude pod tlakem těchto imigrantů, postupně bude nucena přebírat jejich zvyky a náboženství. Netýká se to jen Německa. Dáme naší zem cizincům, kteří se k nám houfně stěhují?

Jsem člověk přátelský. Snažím se s lidmi vyjít. Nemám rád konflikty. Ale já mám strašnou hrůzu z toho, aby to u nás nedopadlo jako v Londýně, kde jsem byl minulý víkend. Vy jdete po ulici, a nemáte, koho se zeptat na ulici, protože všude jsou cizinci, kteří nemluví anglicky. Vy, když víte, že 70% trestné činnosti spáchají imigranti, přistěhovalci, tak když jdete, tak se přirozeně otáčíte, bojíte se, že vás někdo z ničeho nic napadne. Protože to se děje. A prožívat takový strach ve vlastní zemi - to už je vážné. 

U nás je situace podobná. Cikáni se nepřihlašují k romské národnosti. Naopak se přihlašují k národnosti české. Přesto jsou hájeni různými neziskovkami. V takovém případě, jestli tu žije 13 tisíc Romů anebo smíšených Romů, tak potom přehodnoťme ty miliardy vynakládané na začlenění několika tisíc Cikánů. Jsou ty miliony adekvátní situaci, kdy sami Romové se pokládají za Čechy, protože se přihlásí k českému občanství? Jak můžou díky neziskovkám čerpat peníze na začleňování, když jsou to Češi?! Kolik se ročně vydá miliard na tolik tisíc Romů? Jestli jsou to slušní lidé, což u některých Romů platí, tak přeci nepotřebují začleňovat do společnosti. A už vůbec nepotřebují na toto začleňování těžké peníze!  

A proto jsou letošní evropské volby tak důležité, zejména účast nás voličů u nich. Je to na dlouhou dobu šance, jak zvolit nekompromisní zástupce, kteří budou hájit zájmy národa, nikoli zájmy multikulturních popletů. 

 

Souhlasíte s mými názory? Najdete mě na FB https://www.facebook.com/ottochaloupka

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Chaloupka | neděle 16.3.2014 11:40 | karma článku: 31,04 | přečteno: 1253x
  • Další články autora

Otto Chaloupka

Islám, nebo my?

7.10.2014 v 8:30 | Karma: 37,88

Otto Chaloupka

Analýza bordelu

30.9.2014 v 11:31 | Karma: 29,01