Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

založte stranu, dejte si to do programu a když vyhrajete volby nadpoloviční většinou můžete to prosadit. Jinak těžko.

0 0
možnosti

Kdyby teď bylo referendum o opětovném zavedení trestu smrti - hlasoval bych pro zavedení.

1 2
možnosti

Jsem zvědavej, jak to dopadne s tím blbečkem, co dostal jen 2 roky. Doufám, že v odvolačce mu to zvednou.

4 0
možnosti

J28a59n 56H32a86n16á96k

5. 3. 2014 21:31

Ač člověk úplně tupý, bez právního vzdělání a zkušeností z kriminálem, za jakoukoliv úmyslnou vraždu bych dal doživotí bez možnosti propuštění. (jsem názoru, že je to tvrdší trest, než trest smrti). Nezvratný zásah do nejvyššího práva si podle mě nic jiného nezaslouží, samozřejmě s výjimkou sebeobrany.

A úroveň výkonu trestu, tedy např. stav cely, vycházky apod. by se odvíjelo od závažnosti činu. Odpusťte následující srovnání, ale líp to popsat takto z otočky neumím, tj. vrah, který svou obět popravil jedním výstřelem do hlavy by měl šanci na třeba i na knížku. Magor, jako ten kluk z Jihlavy by naopak dostal 4 stěny, díru v zemi a kůrku chleba na den. A nyní mě mohou humanisti sežrat.

5 1
možnosti

Většina lidí bude (je) pro, což politici nikdy neskousnou a proto nepovolí :-(

2 0
možnosti

Jako politik jste až překvapivě velmi málo informovaný, detenční ústavy u nás zejí skoro prázdnotou a trestem je u nás pouze odnětí svobody. 

Věznice jsou většinově velice zastaralá zařízení, kde byste nechtěl být ani na víkend, v tom Rath nekecal. 

To, že mají vězni za odměnu možnost se ve volné čase nějak zabavit je i z psychologického hlediska žádoucí (byť nesouhlasím s televizí a podobnými požitky), nevím jak vy, ale já rozhodně nestojím o vypouštění ještě většího množství duševních deprivantů zpět mezi lidi.

Povinnost pracovat vězni mají!

 Ale práce jednak není a druhak mohou pracovat jen ti s nejnižší ostrahou, na to, aby ti "nejtěžší" jen nosili šutry z jedný hromady na druhou nemá vězeňská služba dost pracovníků, navýšení stavu nejsou prachy, tak jako skoro na nic ... atd. atp.

0 3
možnosti

Jakákoli práce vězňu nás stojí na daních podstatně víc než kolik si kdy ten vězeň vydělá na svou vlastní existenci.

Kvůli tomu se reálně zrušili galeje- protože náklady na to živit ostrahu drasticky vzrostli tak že vězni nebyly schopní vydělat na sebe ani na ty kdo je hlídali

JAkákoli práce vězňu je především trestem pro zbytek populace který by jí musel doplácet na daních. I izolovat každého jednoho vězně na doživotí na cele 2X2 metry a jenom jim podstrkovat jídlo pode dveřmi by vyšlo společnost levněji než je organizovat do práce.

Ta práce má smysl jenom u lidí jejichž prohřešky v podstatě činí nesmyslné je zavírat do vězení - typu toho že bezdomovec ukradne na podzim 5000 kč jenom aby si zařídil 3 měsíce spaní a jídla na zimu...

Takového to naopak chce vyexpedovat ven na mráz.

0 0
možnosti

Jak já tohle honění karmy nesnáším. Motáte páte přes deváté, příčemž účel je tak zřejmý, až je to směšné.Rv

4 3
možnosti

R^ krvelačná karmohoňka, nic víc.

2 1
možnosti

A už tu začínají pučet moudra, vězení jako motýlek, rozhodovat mají pozůstalí a 20 let není žádný trest...

Já vůbec nechci omlouvat ty blbouny, to co udělali, je mimo mé chápání. Zažil jsem pouze jen 1 rok vojny za totáče, což je proti kriminálu nic, ale i tak to pomohlo, abych si mohl udělat trochu představu, co 20 let kriminálu pro ně znamená. A dovedu si představit, že strašně moc. Život zničený, možná je pustí po 15 letech, budou psychicky vyřízení a vrátí se jako mimoni. Dostali, co si vykoledovali, ale nablblé nápady o rozhodování pozůstalých? To by také mohlo skončit podmínkou za patřičný úplatek. A o hotelu-kriminálu asi máte mlhavou představu. Stále na cele s jinými grázly, s možností se občas projít po dvoře a takhle mít před sebou 20 let....Vzpomínám, jak se šíleně vlekla vojna a civil byl jen za 365 dní...A nejhorší byly snad víkendy, kdy se naprosto nic nedělo a jen jsme seděli jak paka a čuměli, jak za ohradou lidi normálně choděj..

6 3
možnosti

Tihle lidi se už NIKDY nemají vrátit mezi normální společnost. Jsou pro ní nebezpeční teď a po 15 letech v base pro ní budou ještě nebezpečnější.

5 0
možnosti
Foto

O trestu by vždy měli rozhodovat pozůstalí. Nikomu jinému do toho nic není.

2 6
možnosti

Z větší části...........:-)[>-]

0 0
možnosti

Kriminál? To jsou spíš lázně placené daňovími poplatníky. Když kriminál, tak podmínky jako ve filmu Motýlek.

4 1
možnosti
Foto

Byl jste někdy se podívat na ten hotel ?

1 1
možnosti

Vážený pane. Trestem je odnětí svobody. Jestli bude mít vězeň každou neděli řízek, k dispozici posilovnu, nebo televizi, je úplně jedno. Ten smysl tady je. Dotyčný si nemůže chodit, nebo jezdit kam by chtěl, stýkat se s kým chce, být s partnerkou (to je pochopitelně obecné a platí to pro všechny vězně).

3 3
možnosti

Vážený pane, přeji vám abyste pochopil bez toho, že se stanete vy sám nebo někdo zrodiny obětí trestného činu....:-)[>-]

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka