Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no, to je moc dobře, že to nevzdáváte. Holt volby se kvapem blíží a Vy víte, že v dalších šanci nemáte. A tak každý pokus o zviditelnění je ok. A kor u církevních restitucí, že? Hanba!!!!!!!!!!

3 3
možnosti
JP

Vy jste jeden z těch souzených a odsousených poslanců, snad se nemýlím...O peníze jde až na prvním místě ..

3 3
možnosti
JP

J75o24s83e29f 48P60o48t59r

8. 2. 2013 14:56

Pane Chaloupka,

církevní restituce se skládají z vrácení  nelukrativních polorozpadlých budov, ale lukrativních z  lesů a polí. O polorozpadlé budovy se většinou stará stát, ale lesy a pole  má k dnešnímu datu někdo v nájmu a z cizího majetku má jistě vysoké zisky.

-----

Jenže teď se těmto nájemcům šlape na kuří oko, hrozí, že přijdou o obrovské zisky, a začínají naříkat a bijou se za spravedlivou věc neokrádat zbídačelé obyvatele ČR (kteří z jejich zisků samozřejmě nic nemají).

------

Pane Chaloupka, kdo vás platí ?, za které nájemce se bijete ? ------- Proč stejně vehemntně nebojujete proti energetické  lobby, kde ty náklady jsou 10x vyšší ? (než je ukradnutý církevní majetek).

2 3
možnosti

"Pevně věřím, že tuto válku s plýtváním veřejnými prostředky vyhraji." Nepřepsal jste se? Nemělo to být "plýtvání ukradenými prostředky"?

:-/

6 4
možnosti
PN

P47e50t30r 49N79ě34m16e21c

8. 2. 2013 13:05

veverky uz nikdo nezachrani

7 3
možnosti
BT

uznáváte nároky ale když se mají nároky splnit tak je to loupež, podivuhodný postoj;-D

jinými slovy nevrátíme jim to jelikož z toho zaplatíme někoho jiného, víte jak se tomu říká? loupež za bílého dne

9 4
možnosti
JT

Vratit ma ten kdo ukradl. V tomto pripade komanci. A ne chytit pod krkem nahodneho kolemjdouciho a ukojit se na nem. Ja jsem cirkvim nic nevzal, tak proc bych jim mel neco ze svych dani vracet ?

5 3
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka