119 pozemků už církve schramstly, loupež století jede za bílého dne

Do konce roku 2013 už úřady církvím vydaly 119 pozemků, další jsou ve frontě. Je to tunel století. Nechápu, jak něco takového mohlo v civilizované zemi projít. Zákon, který je nespravedlivý vůči restituentům. Říkat tomu restituce je nesmysl. 

Záměrně byl vypracován nový zákon na toto darování majetku. Pokud by autoři tohoto zákona chtěli spravedlivě napravit křivdy způsobené komunismem v co největší míře, mohli použít restituční zákon z 90. let a s mírnými úpravami to aplikovat na dnešní poměry. Protože ale nešlo o spravedlivé napravení křivd, ale šlo o hnusnou rozkrádačku, tunel, loupež, podvod, tak to nešlo podle restitučního zákona, ale musel se vymyslet tento nový zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi.

Bylo to prohlasované v přestávce, díky odchodu poslanců, zákon prošel i díky hlasu odsouzeného poslance a bylo to schváleno v naprostém odporu veřejnosti. Je to zákon, který se týká každého z nás.

Na rozdíl od pana Sobotky my hledáme s právníky řešení, jak následky tohoto tunelu a podvodu zmírnit. Ústavní stížnost byla podána díky mně. Tím, že jsem dostal stížnost až k Ústavnímu soudu, jsem neskončil, teď mám v této věci konečně podporu celé strany a můžu tak v boji proti krádeži století pokračovat. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Chaloupka | čtvrtek 13.3.2014 8:51 | karma článku: 28,45 | přečteno: 1084x
  • Další články autora

Otto Chaloupka

Islám, nebo my?

7.10.2014 v 8:30 | Karma: 37,88

Otto Chaloupka

Analýza bordelu

30.9.2014 v 11:31 | Karma: 29,01