Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

27. 6. 2008 20:37
Vidim , ze jste prece jen vymenila tu fotku,

ale zase jste sahla do stejneho alba. Tu ruzovou halenku jsme uz videli na fotce prvni. Ruzova opravdu neni vase barva;-D

0 0
možnosti
W

wiki5

28. 6. 2008 4:33
Re: Vidim , ze jste prece jen vymenila tu fotku,

dobry den majore wendolene, tak jsme se preci jen dockali....;-D

0 0
možnosti
RB

Renata Baker

26. 6. 2008 8:02
Moc hezke povidani

Ja jsem treba dcerku za spatne znamky nikdy netrestala, nechapala jsem rodice, kteri si mysli, ze kdyz zmlatite dite za 5 z matematiky, tak priste bude osviceno a donese domu jednicku. TO je hloupost. Co kdyby si takovi lide radeji sedli s detmi ke stolu a snazili se jim pomoci s danym predmetem? A pokud na to nestaci, tak si najmout nejakeho studentika na pomoc. A nekdy treba selze i tohle. Ne vsichni jsou jednickari. Hlavni je, abyste vedeli, ze vase dite vydalo veskerou snahu na tu znamku, kterou dostalo a vy jste mu pomohli, jak to jen jde. Ale vysvedceni nic neznamena.

0 0
možnosti
IT

Tacudek

26. 6. 2008 16:02
Re: Moc hezke povidani

Já mám trošku rozporuplné pocity. Osobně jsem za horší známky ve škole trestaná byla. Ne fyzicky, ale i tak jsem se vždy trestu obávala. Takže mě to donutilo k lepším výkonům. Je ale pravda, že já většinou špatný známky dostala, protože jsem se na učení vykašlala, ne proto, že bych něčemu nerozuměla.

Jinak samozřejmě souhlas! Rodič by se měl starat o to, proč dítě neprospívá a snažit se mu pomoct. Podporovat ho v tom, co mu jde a netrestat ho jen za to, že k něčemu nemá vlohy. Známky nejsou všechno. Např. jeden můj bývalý spolužák ze střední dokázal bez mrknutí oka napsat "cyzý" a nechápal, co je špatně. Dneska je úspěšný manažer / ekonom. Má sice problémy s gramatikou, ale rozumí lidem a číslům s Kč na konci. :-)

Jen doufám, že dopisy mu píše sekretářka ;-D

0 0
možnosti
LT

Lady Tottington

25. 6. 2008 20:20
To je moc hezky clanek.

Obdivuji, ze zvladate tak velkou rodinu!R^ Pisete moc hezky.

Nejsem zastance leku na ADD ci ADHD, pokud je to jen trochu mozne, nejdriv je lepe zkusit vsechny moznosti, nez se pristoupi k lekum. Mam pocit, ze se predepisuje trochu moc, ale kdo vi.

At uz zijete v USA ci Cesku, je strasne dulezita rodina, jak se rodice stavi ke skole, jak moc pomahaji ci ne. Neni to jen zodpovednost skoly, bohuzel nekteri rodice to nechapou, a vini ucitele, kdyz jejich dite nechape dany predmet. Myslim, ze rodice by meli detem se skolou pomahat a s uciteli se snazit komunikovat a spolupracovat.

Vysvedceni neni znamkou inteligence. Znam lidi,kteri maji dobre znamky, ale jsou naprosto tupi v obycejnem zivote, nedokazi pochopit jizdni rad MHD. Vysoke IQ neni vsechno.

0 0
možnosti
PO

POToole

25. 6. 2008 22:46
Re: To je moc hezky clanek.

Dekuji Vam, tesi me, ze se Vam me psani libi. Naprosto s Vami souhlasim, co se tyce leku, skoly i rodiny. Je pravda, ze existuje mnoho druhu inteligence, a zadny test ci vysvedceni ani v jednom pripade nedokaze urcit, jak si clovek poradi v praktickem zivote ci praci, to je jiste.

Jeste jednou dekuji za Vas mily prispevek, a zdravim z Midwest!:-)

0 0
možnosti
T

trossi

25. 6. 2008 20:08
Moc pekne, karma

Va deti jsou take roztomile. Nevim proc, ale ja si myslela, ze jich mate 5 ne 4! ;-D

0 0
možnosti
PO

POToole

25. 6. 2008 22:39
Re: Moc pekne, karma

Dekuji Vam! Celkem mam deti vlastne 6, na snimku jsou me ctyri vlastni, dva adoptivni synove uz pred casem vyleteli z hnizdecka, je jim davno pres dvacet... Tim Vas mozna trochu matu...:-) 

0 0
možnosti
I

ignorantka

25. 6. 2008 18:50
'blbi albertci a albertky' byvaji zajimave osobnosti

podle clanku se jevite jako skvely rodic. obdivuju vas, jak to vsechno zvladate. R^blbi albertci potrebuji pristup rodicu a skoly jako je vas. casto se ale na deti albertky nediva jako na lidi s typem osobnosti, ale jako na poruchu osobnosti a tem obtiznejsim se za ucelem napravy davaji leky. ne kazdy blby albertek ale potrebuje napraskovat. vestinou opravdu staci vice lasky, pozornosti a pece.  soukrome a alternativni skoly jsou skvele (i kdyz casto drahe) pro takove studenty.

0 0
možnosti
I

ignorantka

25. 6. 2008 19:21
kazdy semestr mam par blbych albertku/albertek

nekdy prijdou s 'papirem ' od psychologa ci psychiatra, jindy ne. vetsinou o sobe vi, ze jsou jini, a casto se to pozna, aniz by neco rikali. malokdy se ale vymlouvaji. me  fascinuji, protoze byvaji 'nemozni' v tech 'nejjednodussich ukonech', ale genialni v oblasti, ktera je zajima. napr. zatimco vetsina studentu udelala vyzkum na pet stran, jedna albertka  jich udelala 205 a byla se mnou schopna o problemu mluvit jako by byla student magistr. kdyz ale mela svou praci presentovat pred ostatnimi studenty v kruhu, blekotala nesmyslne  uzkosti z verejneho projevu.- takovych deti bude vic. jen je mi lito vas rodicu. (just kidding) cheche. ke mne se totiz dostanou, az jsou od vas vychovani, vypiplani a zajimavi...cheche. ja mam totiz ty vase albertky velice rada a hodne se o nich ucim.;-)V

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

24. 6. 2008 23:04
Posílám karmičku

za skvěle napsaný článek a absolutně vynikající téma.:-)Moc děkuji JitkaGV

0 0
možnosti
PO

POToole

25. 6. 2008 3:27
Re: Posílám karmičku

Dekuji Vam, Jitko, a preji krasny den! :-) Pavlina

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

24. 6. 2008 13:48
Posílám karmu

Článek se mi moc líbil. Já na svých dětech oceňuji snahu. Co potom z jejich snažení vzejde, je věc druhá. A já vím, že sami jsou smutní a mrzí je, když se jim i přes jejich snažení nezadaří. Proč je ještě trápit výčitkami. A že se to na vysvědčení nehemží samými jedničkami? Co na tom? Jdeme slavit i tak. Snahu, konec dřiny (alespoň na dva měsíce), obávané předměty, které nakonec dopadly lépe, než se očekávalo. Důvod k oslavě se vždy najde.

0 0
možnosti
PO

POToole

24. 6. 2008 18:03
Re: Posílám karmu

Dekuji Vam, mila Andrejko! V Myslim si, ze mate naprosto zdravy a spravny pristup, nikdo z nas neni perfektni, a deti se vetsinou nervuji dost sami, i bez naseho pricineni... Znamky jsou opravdu relativni, snaha deti ma mnohem vyssi hodnotu, a bylo by vetsi skoda, kdybychom jim ji otravili a znechutili... Preji Vam bezva oslavu! :-)

0 0
možnosti
KM

km.

24. 6. 2008 13:43
díky

díky V myslela jsem, že jste na fotce Vy :-), dcerky jsou Vám podobné ;-) všechny jste moc pěkné (a klukům to taky sluší :-)

naprosto s Vámi souhlasím, píšete hezky 

0 0
možnosti
PO

POToole

24. 6. 2008 17:55
Re: díky

Mokrat diky! Na fotce vypadaji jako andilci, ale nedejte se mylit, je to pekna banda! Ale je s nimi vic radosti nez starosti, tak to jeste jde...:-) Ja mam Vase clanky take moc rada, pod tim poslednim (moc povedenym) mate peknou bitku! R^ Zdravi P. V

0 0
možnosti

3lipy

24. 6. 2008 13:17
Karma a veliká!

Pavlínko, smekám! Vychovávat 4 děti, u toho 2 adoptivní,  te je na medaily. Moc ráda čtu vaše lidské články. Srdečně zdravím z Českomoravské vysočiny. VL.

0 0
možnosti
PO

POToole

24. 6. 2008 17:46
Re: Karma a veliká!

Dekuji, Libusko, Vase mila slova me vzdy potesi, at v diskuzi ci ve Vasich clancich. I ja Vas moc pozdravuji! :-)V P.

0 0
možnosti
S

sisi.s

24. 6. 2008 12:04
Máte pravdu

R^, máte pravdu, a to jste ještě nebojovala s LMD... . Jinak samozřejmě karma.

0 0
možnosti
PO

POToole

24. 6. 2008 17:24
Re: Máte pravdu

Moc Vam dekuji. S LMD jsme bojovali u obou adoptivnich synu (bez leku), a zvitezili. Je to tezky boj, ale odmena stoji za to, preji moc stesti, trpelivosti a pochopeni u okoli, coz byl u nas velky problem... :-) 

0 0
možnosti