Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

obr Kolodej

20. 11. 2011 21:16
Pozoruhodne

Oni Libyjci toho nikym nezvolenyho diktatora tak dlouho milovali, az padl Tripolis za jediny den a diktator vytazeny z diry byl umlacen.

Mam stejnou zkusenost jako Camino. Vsichni Libyjci ktere jsem potkal nemohou tomu zlocinci a masovemu vrahovi prijit na jmeno.

Ze to synek lampasaka, ktereho cvicili komunisti vidi jinak, to me ovsem ani tak moc neprekvapuje.

0 0
možnosti
AO

Otman

30. 11. 2011 13:41
Re: Pozoruhodne

Nejspíš znáte jen ty Libyjce, kteří jsou z té druhé grupy. Tak či onak není to o tom co kdo říká, ale o tom co se ví a pokud Vám příjde normální, že zemřelo už 50 tisíc Libyjců tak jste totální ignorant. Padl Tripolis za jediný den? To jste viděl v TV, ne? :) A źe byl Kaddáfi umlácen bylo jediný co mohli dělat - pro ty krysy a vlastizrádce by byl živý moc kontraproduktivní. Ta Vaše poslední věta je opravdu trapná, ale Vaše věc. Díky za názor.

0 0
možnosti
KV

Katarina Vaculikova

7. 11. 2011 14:35
karma + suhlas

aspoň, že sa nájde niekto, kto takto otvorene vystupuje proti tomu, čo nám média tlačia do hlavy... opäť karma a môj obdiv a dík za zaujimavý článok. R^

5 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

7. 11. 2011 12:05
To není problém jakéhosi Felfela

, to je věc naší propagandy, která si jej vybrala jako vykladače Písma o Libyi. To že lže, je jasné i zodpovědným mediálním pracovníkům, o to zde vůbec nejde.

3 0
možnosti
P

P.32

7. 11. 2011 10:36
Poděkování a souhlas Vám.

R^

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

7. 11. 2011 10:22
Souhlas a karma

R^ V televizi jsem diskuse s panem Felfelem sledoval a jeho lži jsou neuvěřitelné. Ještě horší je, že televize nesmí pozvat oponenta, který by jakkoliv kritizoval činy tzv. rebelů (nejsou nic jiného než zrádci - zradili vlast a kolaboranti - pozvali cizí vojska na zabíjení svých občanů). O svobodě slova si můžeme nechat zdát...

8 0
možnosti

knight74

7. 11. 2011 21:10
Re: Souhlas a karma

R^

0 0
možnosti
TVŽJ

To viš že jo

7. 11. 2011 10:20
Je to tristní

Říkejte to evropským a hlavně českým lidem. Je uplně jedno jestli to řekne Čech, Polák nebo Lybijec. Kdo stojí proti oficiální propagandě je vždy označen jako komunista nebo konspirační teoretik. Lidé jsou dnes jen tupá zviřátka bez vlastního názoru a neschopní nadhledu či alespoň pokusu o posouzení druhé strany. Nikdo nechce srovnávat pro a proti, raději se spokojí s tou jedinou pravdou co "přece říkali na Nově..." :-/;-(

Vám karma samozřejmě.

9 0
možnosti
C

Camino.

7. 11. 2011 17:27
Vas otec se ucil letat za komaru? Aha. Staci.

Cituju: "Jak řekl Sajf Islám Kaddáfi: "Dostávali jsme zprávy od spousta

národů, slyšeli jsme spoustu zpráv od Iránu, Severní Korei a dalších:

"Děláte chybu, vzdáváte se zbraní hromadného ničení, zpomalujete výrobu

střely dlouhého doletu, začínáte být přátelští k západu" a tohle je

výsledkem."8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik