Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

Kohoutkovice, kdy kubík stojí 80 korun, tak litr za 30 mi přijde cenově značně přehnaný...a celej Váš ubrečenej článek o tom, že dáváme malé zpropitné mne má motivovat k čemu?

1 2
možnosti
KLS

A co Vás vede k tomu dávat si v restauraci kohoutkovici? tu pijte doma a vězte, že "bez peněz do hospody nelez" platí stále a všude. Cena 30 Kč za litr mi přijde ještě velmi při zemi, vzhledem k tomu, že to sklo po Vás musí někdo umýt, někdo musí zaplatit personál, který Vám tu sklenici donese a odnese a taky ten toaletní papír, který velmi pravděpodobně ukradnete na WC spolu s parfémem a to nemluvím, kolik toho nasplachujete po těch litrech kohoutkovice. A hlavně nezapomeňte, že sedíte v prostorech, které jsou pravděpodobně v létě klimatizovány, v zimě vytápěny a platí se za ně nájem. Takže asi tak.!

2 0
možnosti
AO

Dobrý den :-) No pokud jste si z celého článku vzala k srdci jen to, že vlastně pláču nad malým spropitným (naučte se psát správně) tak jste nejspíš nepochopila o čem jsem psal. Já osobně si nemohu stěžovat, protože jsem se svým zaměstnáním spokojený po všech stránkách. Článek je obecně z celého světa české gastronomie, což jste nejspíš vůbec nepochopila. A motivovat Vás to nemá k ničemu, stačí když slušně poděkujete a usmějete se - Vaše drobné si klidně můžete nechat :-) Přijde Vám značně přehnané, že banda českých klientů si sedne k jedné pizze, kterou okusují 3 hodiny a dají si dvě karafy vody, nechají po sobě nepořádek, neumí se chovat a pak si chudáčci musí zaplatit? No tak to o Vás něco vypovídá :-) Krásný den.

1 0
možnosti
KLS

Blbci nikdy nevysvětlíte, že je blbcem. Máte pravdu ve všech ohledech a já autorce tohoto příspěvku a jim podobným doporučuji, aby si tuhle práci šli zkusit sami v praxi, nebo ještě lépe, aby se v tomto oboru pokusili podnikat. A za rok se jich zeptáme na kohoutkovici zdarma:-) Osobně si myslím, že je to specifikum českého hosta, jaksi pozůstatek z dob socialistických - dožadovat se stále něčeho zdarma. A ti co argumentují západem jsou také mimo, ve valné většině je cena za vodu zaúčtována do couvert, akorát že si toho nevšimnou.

1 0
možnosti