Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

27. 9. 2011 14:48
Problém není v lidech

češi zas tak zlou a špatnou mentalitu nemají, problém je, že vlivem mnoha okolností získali po 89. moc nad společností ti nejsprostější zločinci, kteří se prohlásili za podnikatele a vnutili zemi zákony pro zločince výhodné a jako bonus svůj zvrhlý, ubohý, duchovně prázdný žebříček hodnot. Problém je v systému, který vládu zločinců umožňuje.

1 0
možnosti
H

hromobiti04

26. 9. 2011 18:26
Já vám povím, co cítí většina Čechů.

Frustraci a marnost. Správně jste napsal, že spousta lidí krade. Aby nekradli, když vidí co se děje v nejvyšších patrech. Morálně je Česko v hnoji a naše elita na tom má největší zásluhu. Neustále je nám opakováno, jak je třeba šetřit, co všechno se musí osekat a co zdražit, nebo zrušit, jinak prý ten náš stát půjde do kelu. Ovšem když je každodenně ve zprávách informace o tom, kterak se ztrácí ze státní poklady miliardy a nikdo za to není hnán k zodpovědnosti, potom je jasné, že jsou lidi naštvaní. Stát okrádá mě jako občana, dělá to beztrestně a s úsměvem a proto se nedivím lidem, když krátí daně atd. Už toho mají prostě plný zuby. A jestli budeme volit stále ty samé lidi, nic se nezmění. Nedávno jsem četl, že míra korupce v Česku je srovnatelná s africkými státy. Tak ať mi potom nikdo nevypráví, že je třeba zrušit stravenky a ručit paušál OSVČ, atd. aby se ušetřilo. Současné partaje jsou obsazeny bezcharakterními hovady, kteří myslí jen na svojí kapsu a občany mají naprosto u pr...

3 0
možnosti
I

Inzheim

26. 9. 2011 18:37
Re: Já vám povím, co cítí většina Čechů.

tím tvrdíte, že v době bolševíků zde nevládla hovada, nýbrž lidumilové?? Že se korupce objevila se zrušením STB?? Že tady nikdo nekradl?? Jste směšný a straníte ubohé levici, která přivedla stát na buben, ani ti Rusáci od nás po roce 1985 nechtěli brát český šunt a brak, kde jste byl, že to nevíte ?? Korupci a loupeže zavedl bratr Jan Žižka v roce 1420, je to slavné Czech made, asi !!

1 0
možnosti
I

Inzheim

26. 9. 2011 18:17
Prosím

jenom připomínám velmi starý a velmi dobrý evropský zákon, který byl vydán těsně po třicetileté válce :: 1618--1648:::-- CUIUS REGIO=EIUS RELIGIO, což znamená komu patří země== toho ctěte náboženství((volně přeloženo)), čili žádné multi--kulti,, ale ten, který žadoní o azyl--- musí se celý a cele přizpůsobit většině, která ho většinou živí, šatí a platí nájemné.

Zatím muslímové se cpou do Evropy s úmyslem v ní zavést povinný islám s totalitní šárijou, která by ty evropské i české nešvary vymýtila=== to jste asi mínil sdělit ???

1 0
možnosti
B

bofums

26. 9. 2011 18:59
Re: Prosím

Člověk se může mýlit, proto si Vás dovoluji upřesnit. Vámi zmiňovaná zásada byla  uplatněna  v Německu

již r. 1555 !  Ukončovala náboženské války v - podle ní si mohl každý šlechtic zvolit náboženství-sever byl

převážně protestantský, jih katolický. Poddaní museli vyznávat  víru své svobodné vrchnosti .

Bohužel, mnozí lidé si z dějin vybírají jen to, co se jim  hodí. Naprosto s Vámi souhlasím, že přistěhovalci

by měli ctít mravy hostitelské země- jinak ať se odeberou tam, kde platí jimy uznávané mravy !!

1 0
možnosti
T

tyramysu

26. 9. 2011 17:36
...

obdivuhodně bezobsažné ;-)

4 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

26. 9. 2011 18:15
Re: ...

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2740x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik