Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81a11n 70T86i77c77h91ý

25. 2. 2013 14:19

Není to poprvé (bohužel ani naposled), že náš státník v zahraničí sbírá body v "našem národním zájmu" - a pidičecháčkové si tady jen honí triko, protože vůbec nic nechápou. - Měli byste ho umět ocenit, nikdo po vás přece nechce, abyste ho volili.

0 0
možnosti

J18o60s75e40f 11P46o39t93r

24. 2. 2013 22:20

Souhlas. Nečas je nejlepším premierem polistopadových vlád !!!

1 2
možnosti

Říkáte, že jste to "schytal", pane Válku ? Není to až tak zlé, ujišťuji Vás, že na jiných webech by to bylo mnohem, mnohem horší, soudím, že začasté by mohla padnout i nadávka. :-)

Stále přemýšlím, kde byli v r. 1997 po podpisu čs. - německé deklarace všichni ti, kteří dnes tak statečně prskají oheň a síru. A nemám vůbec na mysli jenom anonymy na internetu, ale třeba válečné veterány, rozzuřené dnes do běla. Kde byli tehdy ? Slyšel někdo nějaké protesty ? :-) A naopak : kdepak jsou dnes slyšet pánové Klaus a Zeman, tak stateční a rozhodní před měsícem při potápění Karla Schwarzenberga ? Není to náhodou všechno nějak jinak, nakonec jako vždycky ? :-)

Karma, pane Válku, samozřejmě. R^[>-]EU

1 3
možnosti
Foto

V čem má autor článku pravdu? Že teprve za jeho vlády, bylo možné při dosazení policejního prezidenta Petra Lessyho(zásluhou Radka Johna a VV), začala éra vyšetřování a zatýkání i mezi politiky, soudci, policii...Ano, Petr Nečas sklízí za nepořádky a kriminální činy minulých vlád a premiéra Topolánka, ostrou kritiku neoprávněně. Ovšem co je k nepochopení, je slepá poslušnost p.Nečase k TOP 09. Cílem Kalouska bylo od prvopočátku viditelná snaha udělat z Topky nejsilnější pravicovou stranu. Což se mu bohužel začíná dařit....

5 1
možnosti

Nevidí se často takhle pěkná politická nadsázka. Opravdu článek se vám povedl, ta absurdita nejhoršího premiéra v české historii je zjevná. Bravo, je vidět, že občané dovedou být vtipní i při těch svinstvech, které tento Jidáš páchá.

4 3
možnosti

Snad si ze mě autor dělá prdel ne?:-)[>-]

4 2
možnosti

Prosím, můžete oživit paměť starce: kteří ministři byli vyměněni "bez zjevného důvodu". Já - ať vzpomínám jak vzpomínám - si pamatuji pouze ty, kteří byli vyměněni až po velkém tlaku okolností.

4 3
možnosti

Politiku moc nesleduji, ale odvolání Pospíšila muselo mít na 99% jiný důvod než ten oficiální. Jak to bylo s odvoláním Paeke, která byla ve funkci několik dnů?

6 0
možnosti

L75e85n75k12a 30M13e28y

24. 2. 2013 10:57

Děkuji, v mnohém s Vámi souhlasím. Škoda, že se podobných článků není více. Karma!

5 6
možnosti

:-)  To je nadsázka, nebo to myslíte vážně? Jestli platí B, pak s Vámi upřímně soucítím. U mně zatím vítězí selský rozum a oči, které vidí svět kolem sebe !!! RvRvRv

5 4
možnosti

No jo. Jenže selský rozum si často vidí jen na špičku nosu.  (S restitucemi tak, jak jsou koncipovány /a budou stát ještě desítky miliard navíc/ ovšem souhlasit nelze. To neznamená, že mnohé kroky, vládou učiněné měly být učiněny dávno - někdy mezi roky 1995 a 2005.)

1 3
možnosti

Autore,to snad nemyslíte vážně? Že je to jenom vtip.Žádný soudný člověk tohle nemůže myslet vážně!!

7 3
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 664x
Občan krásné země v srdci Evropy.