Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z celého rozhovoru tři věty vytržené ze souvislostí?

1 4
možnosti
MS

Vcelku střízlivé hodnocení V.K. K těm hrubým chybám bych ještě připočetl i některé neodůvodněné (a tím nepochopitelné) milosti, udělené lidem, odsouzeným za korupci. Poněkud zbytečná a úřad prezidenta zatěžující byla i Klausova aktivita v otázce globálního oteplování.

3 1
možnosti
PK

P66a44v71e87l 92K95u43r48a25l

14. 3. 2013 11:22

Víte ono je těžké nevyvíjet žádnou aktivitu když lidi kolem vás žvaní o něčem co vy považujete za totální kravinu.

Dle mne má člověk zastávat vlastní názory a prosazovat je bez ohledu na situaci nebo názory okolí.

pokud to kdokoli nedělá tak ho může nahradit robot kýválek a nelze takovou entitu považovat za plnohodnotného člověka s vlastním názorem.

4 1
možnosti
Foto

Velice dobré a hlavně praktické. Doufám, že všechny investice, které Vám v průběhu let VK svou racionální politikou umožnil jsou stále v plusu. Ostatně jako dobrý šachový amatér (profesionálové šachisté nejsou pro život použitelní), jste určitě věděl kdy se změnit taktiku. Podívejte se na můj blog na iDnesu. Máme stejné názory. A asi nesnášíme ty ideologické nadšence, kteří jednou adorují a pak zase zatracují tu samou osobu. Kromě jedněch voleb po sarajevském atentátu jsem ODS nikdy nevolil (preferoval jsem vždy tzv malé, leč rozumné strany), avšak zpětně hodnotím cestu VK shodně s Vámi. A to, že je na něj tak útočeno, mi dává za pravdu, neboť většina se vždy mýlí, viz výsledky voleb kdekoliv na světě.

5 5
možnosti
Foto

Správně jste poukázal na to, že ti z nás, které VK (samozřejmě, že nejen on) po Listopadu naučil samostatnému myšlení resp. pohybu ve svobodném světě, postupem času logicky začali kriticky posuzovat jeho počiny, aniž by jej však zatracovali.

5 0
možnosti
OF

Mizerný ekonom, teoretik, nikoli praktik, bezcharakterní manipulátor, nýmand , člověk, který může imponovat vekslákům, estébákům, bývalým komunistům a podnikatelům s vyučním listem. Antikarma  Rv

10 3
možnosti
LZ

Těší mě, Zeman... ;-D

5 4
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 664x
Občan krásné země v srdci Evropy.