Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Jestli chcete podporovat tu bandu zkorumpovaných parlamentních příživníků, tak jste stejný demokrat jako já čínský bůh srandy. Legitimita sněmovny pochází od voličů. Pak se tedy ptám, kolik hlasů dostaly parlamentní subjekty LEV21, LIDEM, Jihočeši 2012 či Sdružení pro sport a zdravý život. O těch kteří sedí v kriminále raději nemluvím, díky kriminálníkovi a třem zkorumpovaným bývalým poslancům je tato země chudší o minimálně 200 miliard. Vrcholní představitelé ODS (a kdo ví, zda jen ODS) tady zneužívají vojenskou rozvědku k osobnímu prospěchu a celá tzv."101" je účelové seskupení dvou táborů. Jednoho, který je zadlužený až po uši a bez poslaneckého platu, náhrad a výhod by skončil pod mostem. Ten druhý je ještě horší - bojí se ztráty poslanecké imunity a dopadů práce policie a státního zastupitelství.

Pokud tomuto říkáte demokracie, pak jste (slušně řečeno) duševně nezpůsobilý a nechte se vyšetřit.

2 2
možnosti

Prosit můžete, ale mám obavy, že to bude houby platné

1 0
možnosti
JL

Poslanecká sněmovna není odstavena na druhou kolej, naopak může dělat, co chce. Vládě nemusí projít jediný zákon.

1 1
možnosti
MC

Je to směšné, jak je ten oranžový peleton nadopovaný tím neustále předhazovaným občanským závistivým stádem idiotů.

1 2
možnosti
RH

Asi by to bylo nejlepší řešení, ale v současné době nemám co volit, takže věřím, že se nějaký subjekt, který získá mou důvěru, do řádných voleb objeví.. Principielně by se měla PS rozpouštět až v krajním případě, kdy není jiné řešení..

2 1
možnosti
PP

Korupce, zneužívání rozvědky k osobnímu prospěchu, úplatky, lhaní. Přidám-li k tomu dva současné a tři bývalé poslance v kriminále, přijde mi to jako dostatečně krajní situace.

1 1
možnosti
MP

Mnoho poslanců má hypotéky, takže rozpuštění sněmovny je jen divadlo pro ovčana

2 0
možnosti
RK

Za Klub na obranu demokracie;-D;-D;-D   Co takhle kdyby ten klub požadoval po Zemanovi, aby přestal blbnout. Ono je úplně jedno jestli ho zvolili poslanci a senátoři, nebo občané v přímé volbě. Žádná změna pravomocí nenastala. Ať se nám to líbí nebo ne demokrate (ten váš klub připomíná spíš Brigádu socialistické práce), tak mandát poslanců je na čtyři roky.

1 6
možnosti
MK

1) Vyslovení nedůvěry Rusnokově vládě považuju za naprosto samozřejmé.

2) Prezidentovi se povedlo svým postupem sjednotit znepřátelené strany ve sněmovně do té míry, že není příliš složité vytvořit ústavní většinu. Tato skutečnost by měla být využita k takové změně ústavy, která nedovolí opakování této situace. Předčasné volby by řešily pouze tento případ, který by se však mohl kdykoliv opakovat. Změna ústavy vyřeší problém jednou provždy. Nemám na mysli totální změnu ústavy, stačí pouze doplnit limitní lhůty pro jednotlivé kroky prezidenta a pro maximální dobu, po kterou může zastávat úřad vláda bez důvěry.

3 2
možnosti
LH

Nevidím důvod proč by měla být rozpuštěn sněmovna a byly předčasné volby? Však on to Bohouš ještě necelý rok vydrží a kdyby náhodou nevyhrál - no tak by měl smůlu;-D;-D;-D;-D;-D

4 6
možnosti

Já těch důvodů vidím spoustu, Poslanci už ani nepředstírají, že jde o prosazováni zájmu jejich voličů, ale o přežítí do konce volebního obdobi a splácení hypoték,

No a na ty hloupější neustále platí příjdou zlí komunisté.

Pokud příjdou, děkujte této vládě;-)

4 0
možnosti